Sivasspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig 16. haftasında Sivasspor, Galatasaray'ı konuk ediyor. Geçen hafta liderliğe yükselen sarı kırmızılılar, Sivas deplasmanında galip gelip ilk sırayı bırakmak istemiyor. Sivasspor ise alt sıralardan kurtulmanın peşinde. Peki, Sivasspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Spor Toto Süper Lig 16. haftasında Demir Grup Sivasspor, Galatasaray'ı ağırlıyor. 30 puanlı ikinci sıradaki Galatasaray ile 14 puanlı 17. sıradaki Sivasspor karşılaşması öncesinde maçın yayın saati, kanalı merak ediliyor. İşte Sivasspor - Galatasaray muhtemel onbirler ve maça dair detaylar...

SİVASSPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray, Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak. Saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Erkan Özdamar yönetecek. Maç, beIN Sport ve TOD uygulamasından yayınlanacak.

GALATASARAY İLE SİVASSPOR 33. RANDEVUDA

İki takım arasında Sivasspor'un Süper Lig'e yükselmesiyle başlayan rekabette geride kalan 32 maçtan 19'unu sarı-kırmızılılar, 7'sini kırmızı-beyazlılar kazandı, 6 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında Galatasaray'ın 68 golüne, Sivasspor 43 golle yanıt verdi.

GALATASARAY'DA 4 EKSİK

Galatasaray'da cezalı ve sakat olan 4 futbolcu, Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sarı kart cezalısı Lucas Torreira ile tedavilerine devam edilen Mauro Icardi, Mathias Ross ve Kazımcan Karataş müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

Galatasaray'da ayrıca Sacha Boey, Abdülkerim Bardakcı, Sergio Oliveira ve Kerem Aktürkoğlu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda 17. haftadaki MKE Ankaragücü maçında görev yapamayacak.

SİVASSPOR GALATASARAY MUHTEMEL İLK ONBİRLER

Sivasspor: Ali Şaşal, Erdoğan, Caner, Goutas, Camara, Uğur, Ulvestad, Robin Yalçın, Charisis, Saba, Yatabare.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre, Berkan, Midtsjö, Mertens, Rashica, Kerem, Gomis.

Trabzonspor'da şok: Hastaneye kaldırıldı Spor Trabzonspor Karagümrük deplasmanından çıkamadı Spor İlk 11'ler belli oldu Spor Fenerbahçe'yi şoke eden gelişme! Spor