Ziraat Türkiye Kupası yarı finali Sivas FB maçı hangi kanalda?

Sivasspor ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşılaşacak. İki takım, geçtiğimiz hafta sonu ligde karşılaşmış ve maç Fenerbahçe'nin 3-1 galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Peki, Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası yarı final turu Sivasspor Fenerbahçe maçı ile başlıyor. İki takım ligden sonra kupada final mücadelesi için karşılaşacak. Son maçta sakatlanan Sivasspor'un kalecisi Ali Şaşal ile Fenerbahçe'nin forveti Valencia'nın durumları belirsiz. Taraftarlar, Sivasspor Fenerbahçe maçı başlama saatini, canlı yayınlanacak kanalı ve ilk 11'i merak ediyor. İşte Sivasspor Fenerbahçe maçına dair detaylar...

SİVASSPOR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sivasspor Fenerbahçe maçı, bu akşam Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. 3 Mayıs Çarşamba akşamı oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği Sivasspor-Fenerbahçe maçı A Spor'dan şifresiz yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor maçında 3 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde, Demir Grup Sivasspor ile son lig maçında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçiren kaptan Altay Bayındır ile sakatlığı bulunan Lincoln Henrique müsabakada forma giyemeyecek.

Bu arada İstanbulspor maçının ardından sakatlandığı açıklanan Atilla Szalai ile Demir Grup Sivasspor maçında ambulansla hastaneye kaldırılan ve durumunun iyi olduğu açıklanan Valencia'nın bu maçta forma giyip giymeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Mich Batshuayi, Joshua King ve Miha Zajc ise Jorge Jesus'un forma vermesi halinde bu maçta mücadele edebilecek.

SİVASSPOR'DA SON DURUM

Kırmızı-beyazlı ekipte, sakatlığı bulunan kaleci Ali Şaşal Vural'ın Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağına sağlık ekibinin karar vereceği öğrenildi.

Sivasspor-Fenerbahçe muhtemel ilk 11'ler:

Sivasspor: Ali Şaşal (Muammer), Murat, Appindangoye, Goutas, Ziya, Charisis, Ulvestad, Saiz, Erdoğan, Max Gradel, Caicedo

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Samuel, Samet, Serdar Aziz, Oosterwolde, Mert Hakan, Arao, Crespo, Rossi, Serdar Dursun, King

Beşiktaş'ta Atiba dönemi kapanıyor Spor Bakan Kurum, depremzede çocuklar ve ünlü futbolcularla sahada Spor Messi kadro dışı kaldı Spor Beşiktaş'ta gelecek sezonun planı ne? Spor