Real Madrid Girona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid Girona maçı canlı yayını - muhtemel ilk 11

Real Madrid, bu akşam Santiago Bernabeu'da La Liga şampiyonluk yarışında en yakın rakibi Girona'yı ağırlıyor. 58 puanla Real Madrid lider iken 56 puanı olan Girona 2. sırada yer alıyor. Bu sezonun sürpriz takımı olan Girona'nın Real Madrid deplasmanında ne yapacağı merak ediliyor. Peki, Real Madrid Girona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler, şifresiz veren kanallar...

Abone ol

La Liga'da haftanın maçı bu akşam Real Madrid ile Girona arasında oynanacak. Santiago Bernabeu'da yapılacak Real Madrid - Girona karşılaşmasının sonucu ile La Liga'da liderlik koltuğu el değiştirebilir. Aralarında iki puan olan Real Madrid ile Girona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak merak ediliyor. İşte Real Madrid Girona maçı canlı yayını, muhtemel ilk 11'ler...

REAL MADRID GIRONA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Real Madrid ile Girona, La Liga'nın 24. haftasında Santiago Bernabeu'da karşılaşacak. TSİ 20.30'da başlayacak kritik karşılaşma, S Sport kanalı ile S Sport + üzerinden izlenebilecek.

MAÇI YAYINLAYAN BAZI KANALLAR

Viaplay Sports 2, ITVX, LaLigaTV, ITV 4, Viaplay UK, ESPN+, ESPN Deportes, TSN+

REAL MADRİD'TE VINICIUS JUNIOR OYNAYACAK MI?

Madrid'in ana fitness odağı, boyun sorunu nedeniyle Atletico Madrid'e karşı oynanan son maçı kaçıran Vinicius Junior. Los Blancos, Brezilyalı oyuncunun bu sorunu zamanında atlatıp sahaya çıkmasını çok istiyor.

Ancelotti'nin uzun süreli eksikler Eder Militao, Thibaut Courtois ve David Alaba'dan yoksun olması gerekirken, Eduardo Camavinga ve Antonio Rudiger konusunda da şüpheler var. Atletico'ya karşı sakatlanıp oynamayan Rudiger'in geri dönmesi beklenirken, Camavinga'nın dizindeki sorunun değerlendirilmesi gerekecek.

GIRONA'DA EKSİKLER

Maç, cezalı Daley Blind ve Yangel Herrera'dan yoksun olan Girona için pek de iyi bir zamana denk gelmedi. Toni Villa, Joel Roca ve David Lopez de sakatlıklarını atlatmaya çalıştıkları için forma giyemeyecekler.

Juan Carlos yaşadığı sorunu atlatabilir ancak Michel'in Blind ve Herrera gibi iki önemli oyuncunun yerini nasıl dolduracağını bulması gerekecek. Jhon Solis orta sahaya gelebilirken, genç Arnau Martinez de tecrübeli Blind'in yerini alabilir.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Real Madrid: Lunin; Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy; Valverde, Tchouameni, Kroos; Bellingham; Rodrygo, Vinicius.

Girona: Gazzaniga; Couto, E. Garcia, Martinez, Gutierrez; A. Garcia, Solis; Tsygankov, Martin, Savio; Portu.

Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Halil Dervişoğlu Hatayspor'a kiralandı Spor Beşiktaş, Ernest Muci'nin maliyetini açıkladı Spor Ernest Muci kimdir, kaç yaşında, nereli? Beşiktaş'ın yeni transferi Ernest Muci futbol kariyeri Spor