Sergio Ramos Galatasaray'a transfer olacak mı? Okan Buruk'tan Ramos sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Olimpija Ljubljana karşılaşmasının ardından sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine dair konuştu. Zaniolo'nun İngiltere oynamak istediğini açıklayan Buruk, taraftarın en çok merak ettiği isim olan Sergio Ramos'la ilgili de konuştu.

Abone ol

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaştığı Olimpija Ljubljana'yı 0-3 ve 1-0'lık skorlarla mağlup ederek toplamda 4-0 ile turu atladı.

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, mücadele sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Zaniolo'nun ayrılmak istediğini ifade eden Buruk, Rashica ve Ramos'la ilgili de konuştu.

OKAN BURUK'TAN MOLDE EŞLEŞMESİ YORUMU

Play-off turundaki rakipleri Molde hakkında konuşan Okan Buruk, "Çok istekli başladık. Rakibe pozisyon vermedik, iyi işler yaptık. Önemli olan kazanmaktı. Maçın başındaki coşkumuz bize gelecek için ümit verdi ama Torreira'nın kırmızı kartı kötü oldu. Molde, kendi sahasında etkili olabilen bir takım. Kolay bir maç olmayacak." ifadelerini kullandı.

RASHİCA'YI MAÇ SONU ÖĞRENDİM

Buruk, geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve bu sezon için transfer gündemlerinde olan Milot Rashica'nın Beşiktaş ile görüşmelere başladığını maçtan sonra öğrendiğini söyledi.

Sağ kanat bölgesinde birçok alternatifleri bulunduğunu vurgulayan Buruk, şunları kaydetti: Rashica'nın durumunu maç sonu öğrendim. O bölgede bizim için alternatif oyunculardan biriydi. Ancak listemizde birçok oyuncu var. Elimizde de sağ kanatta çok fazla oyuncumuz var. En son Tete aramıza katıldı. Zaniolo'nun ayrılma durumu var. O bitme aşamasında. Elimizde olan kanat oyuncularımız var. İlgilendiğimiz, görüştüğümüz oyuncular da var. Kendi yolumuza bakacağız. Orta sahaya da takımın gücünü artıracak, istediğimiz bir oyuncu olursa alacağız. Burada kriterimiz iyi, geldiğinde büyük katkı yapacak bir oyuncu olması. Hem lig hem de Avrupa'da mücadele edeceğiz. Orta sahadaki oyuncu sayımızı artırmayı düşünüyoruz.

"ZANİOLO GİTMEK İSTİYOR"

Deneyimli teknik direktör, Aston Villa'ya transferi gündemde olan oyuncusu için, "Zaniolo ile ilgili süreç sürüyor. Kendisi Premier League'de oynamak isteyen bir oyuncu, buna saygı duyuyoruz. Kulübümüzün de menfaatleri oluşacaksa, bu transfer olacak gibi gözüküyor." dedi.

 SERGİO RAMOS SÖZLERİ

Sergio Ramos'un transferi hakkında sorulan soruya da cevap veren Buruk, "Stoper bölgesi için gidişata göre bakacağız. Şu anda ille bir oyuncu alacağız diye bir şeyimiz yok. Her pozisyon için çalışıyoruz. Stoper de bunlardan biri." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe tur için Maribor deplasmanında Spor Beşiktaş'tan G.Saray'a Rashica çalımı Spor Manchester City Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Avustralya - İngiltere yarı final maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Spor