Sergio Busquets'ten Barcelona kararı! Takımda kalacak mı?

Yıldız orta saha Sergio Busquets Barcelona'dan ayrılıyor. Sezon sonunda kontratı bitecek olan İspanyol futbolcu, ayrılık isteğini yöneticilere iletti.

Abone ol

Barcelona'da Sergio Busquets kararını verdi. Haziran 2023'te sözleşmesi sona erecek yıldız oyuncu Katalan ekipten ayrılacak.

Marca'nın haberine göre, Busquets antrenmana çıkmadan önce Barcelonalı yetkililere kulüpten ayrılma isteğini ilettiği öne sürüldü.

UZUN ZAMANDIR BUNU DÜŞÜNÜYOR
Ayrıca haberde Busquets'in uzun zamandır bu ayrılığı düşündüğü ve 15 sezonun ardından, tüm takım arkadaşlarının kulüpten ayrılmasıyla birlikte kendisinin de zamanının geldiğini belirttiği kaydedildi.
Xavi devam etmesini istiyor

Sergio Busquets'in teknik direktör Xavi Hernandez'in planlarının temelinde yer aldığı vurgulanırken başarılı teknik adam, ayrılık kararına karşı çıkarak Busquets'in devam etmesi için onu ikna etmeye çalıştı.

TEKLİFİ DÜŞÜK BULDU
Sene sonu sözleşmesi bitecek olan Busquets ise kulübün yaptığı teklifi düşük buldu.

Kulüpten ayrılma kararını verirken en önemli şey para olmasa da yapılan teklif İspanyol yıldızın kalması için yeterli olmadı.

Sergio Busquets, Barcelona ile 719 resmi maça çıktı. Bu mücadelelerde 18 gol atıp 45 asist kaydetti.

Cinsel saldırıyla suçlanıyor! Dani Alves'e af yok! Spor Dursun Özbek ve Ali Koç PFDK'ya sevk edildi Spor Jokic triple double yaptı Denver kazandı Spor Milan İnter maçı saat kaçta başlayacak, şifresiz kanalda mı yayınlanacak? Spor