Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe sözleri! "Teklif gelirse oturur konuşuruz"

Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de yeni hocanın kim olacağı merak ediliyor. Adana Demirspor ile sözleşmesi biten Montella'nın sarı-lacivertli takımla anlaştığı iddia edilse de henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bir başka aday olan Sergen Yalçın'dan ise sürpriz bir hamle geldi.

Abone ol

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un yerine teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak edilirken, Sergen Yalçın'dan flaş bir açıklama geldi.



Beşiktaş'ın efsane isimlerinden olan ancak Fenerbahçe'de de futbol oynayan Sergen Yalçın, sosyal medyada sarı-lacivertli takımla adı anılanlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Fenerbahçe Yönetimi, Sergen Yalçın ismini şu ana kadar ciddi şekilde düşünmezken; 50 yaşındaki teknik adamdan açıklama geldi.

"OTURUR KONUŞURUZ"

Son teknik direktörlük deneyiminde Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın, Sercan Dikme'ye yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'den kimse beni aramadı. Teklif gelmesi durumunda, oturur konuşuruz." ifadelerini kullandı.


Sergen Yalçın'ın bu açıklamasının ardından Fenerbahçe cephesinden nasıl bir cevap geleceği merakla beklenmeye başlandı.

Çaykur Rizespor yeni hocasını resmen açıkladı Spor En çok penaltıyı F.Bahçe kazandı! Enner Valencia... Spor Armitage ve Atkinson'ın ardından Kent! Spor Valencia Icardi'yi solladı! Süper Lig'in en verimlisi... Spor