Sergen Yalçın'dan Beşiktaş sözleri! "Bu Beşiktaş bir şey yapamaz"

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik adam arayışlarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların görüşeceği isimlerden biri de Sergen Yalçın. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Hatayspor maçı sonrasında Yalçın'ın adaylardan biri olduğunu ifade etti. Ancak deneyimli hocanın dönmeye sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Abone ol

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş deplasmanda Hatayspor'u 2-1 yendi. Siyah-beyazlılar aldığı 3 puanla biraz nefes aldı.

Kartal'da gözler Rıza Çalımbay sonrası takımın başına geçecek isme çevrildi. Birçok hocanın adı Beşiktaş ile anılırken, Feyyaz Uçar flaş bir açıklama yaptı.

Teknik direktör çalışmaları hakkında konuşan Uçar, "Teknik Direktör konusunda görüşmeler yapıldı. En doğru kararı vermek istiyoruz. Vaktimiz de çok fazla değil. Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz. Bu hafta içinde birkaç hocayla daha görüşeceğiz. Teknik Direktör adayları arasında Sergen Yalçın da var. İsim aslında söylememem gerekiyor ama Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor." dedi.

Usta yorumcu Erman Toroğlu, A Spor ekranlarında Hatayspor-Beşiktaş maçı sonrası canlı yayında Sergen Yalçın'ın Beşiktaş ile ilgili sözlerini böyle açıkladı.

SERGEN YALÇIN: BEŞİKTAŞ'IN İŞİ ÇOK ZOR

Hep dedikodular geliyor. Şimdi bir arkadaşım mesaj atıyor. Sergen Yalçın ile ben konuştum diyor.

Sergen Yalçın, '1.5 yılda Beşiktaş'ın işi çok zor. Bu şartlarda bir şey yapamaz' diyor. Kaynak da iyi bir kaynak.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sesleri! Spor Kartal kazanmayı hatırladı! Spor Süper Kupa hakemi belli oldu! Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Hatayspor - Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Spor