Şenol Güneş: Bugün 1 alan, yarın 10 alır. Ters koyarsan 01 olur. Rakamlarla oynamayalım

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'nın Grassau kentinde devam ettiren Beşiktaş Avusturya’da oynadığı son hazırlık maçında Fransız ekibi Strasbourg’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Siyah beyazlı takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş, hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamalarda "Bugün 1 alan yarın 10 alır, 1'in yanına 0 koyarsan 10 olur. Ters koyarsan 01 olur." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’nın Grassau kentinde sürdüren Beşiktaş, yurt dışı kampının üçüncü hazırlık maçında Avusturya Salzburg’da bulunan Grödig Arena’da Fransız ekibi Strasbourg ile karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş mücadeleye Mert Günok, Rosier, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Salih, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Muleka ve Aboubakar 11’i ile başladı.

Yurt dışı kampında oynadığı üçüncü hazırlık maçında 2-1’lik galibiyetle tamamlayan Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya kampında açıklamalarda bulundu.

Güneş, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"1'İ ALAN 10'U DA ALIR"

Öğretmenliği bıraktığım için not vermiyorum oyunculara. Bizde puanlama yoktur. Bugün 1 alan yarın 10 alır, 1'in yanına 0 koyarsan 10 olur. Ters koyarsan 01 olur.

Şenol Güneş

LYANCO AÇIKLAMASI

Amartey ve Onana'da herhangi bir sorun yok. Yönetim elinden gelen gayreti gösteriyor. Ne zaman olduğu önemli değil, olup olmaması önemli. Fikir ayrılıkları olabilir. Burayı isteyen oyuncularla bir yarış yapacağız. Lyanco'yu çok istedik ama özel bir durumu var herhalde. Son durumunu bilmiyorum. Orta saha ve hücumda da oyuncu almamız gerekiyor.

"BİZ BEŞİKTAŞ'IN ASKERİYİZ"

Türk oyuncuların durumuna da bakmamız lazım. Sonunda en iyisi olacaktır. Beşiktaş'ın başarını düşünüyoruz. Biz, Beşiktaş'ın askeriyiz.

GHEZAAL'IN DURUMU

Ghezzal'ın durumu çok ciddi değil. Fizik olarak tam olarak hazırlanması gerekiyor. Dinlenmesinin daha iyi olacağını düşündük.

Cedric Bakambu'nun uçağında korku dolu anlar! Spor Fırtına'ya Hırvat orta saha! Spor Dorukhan Toköz kararını verdi! Spor Buket Aydın, Ebrar Karakurt hakkında konuştu Gündem