Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi: Trabzonspor'un kötü günleri geçecek

Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, takımın kötü performansını değerlendirdi, moral ve öz güven sorunu yaşandığını belirtti.

Abone ol

Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, son lig maçlarında elde edilen başarısız sonuçların düzelmesi konusunda kararlı olduğunun sinyallerini verdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Güneş, yaşanan sıkıntılara dair şu ifadeleri kullandı:

"Beklemediğimiz sonuçlar aldık ve oyunumuz hayallerimizin çok altında kaldı. Bunu düzeltmek mecburiyetindeyiz."

BİRLİKTE HAREKET EDİLMELİ

Güneş, Trabzonspor'un bir aile gibi hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak, güçlü bir camia olduklarını ifade etti. Başarısızlık dönemini geride bırakmak için taraftar, oyuncular ve yönetimle birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

SORUNLARIN BELİRLENMESİ GEREK

Güneş, moralle ilgili yaşanan sorunları değerlendirerek, takımın öz güvenini yükseltmek için yoğun çaba sarf edeceklerini belirtti:

"Takımda öz güven ve moral problemi var. Bunu aşmak için öncelikle bireysel performansların artması gerekiyor."

BAŞKAN DA ÜZÜLÜYOR

Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan'ın da sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Güneş, başkanın her gün kendisiyle temas kurduğunu ve Trabzonspor'un başarısı için büyük bir heyecan taşıdığını vurguladı.

Güneş, "Teslim olmak yok, pes etmek yok, daha fazla çalışmak var" diyerek, takımın potansiyeline güvendiğini anlattı. Trabzonspor'un tarihi başarılarla dolu olduğunu hatırlatan Güneş, tekrar bu başarıları elde etmek için gereken adımları atacaklarına inancını dile getirdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında kulübün durumuna dair açıklamalarda bulundu.

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu Spor Fenerbahçe ve Beşiktaş Avrupa perdesini açıyor! Spor Galatasaray Kadın Futbol Takımından tarihi galibiyet Spor Galatasaray Avrupa'ya galibiyetle başladı Spor