Şenol Güneş: 4 gollü bir mağlubiyet utanç verici!

Trendyol Süper Lig'in 3.hafta erteleme maçında Beşiktaş, deplasmanda Adana Demirspor'a 4-2 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Şenol Güneş, "Değerlendireceğim! İlk 3 golü yiyeceksek, hiç çalışmayalım, oynamaya da gerek yok!" dedi.

Abone ol

Trendyol Süper Lig'in 3.hafta erteleme mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Adana Demirspor'a 4-2 mağlup olarak bu sezonki 2.yenilgisini aldı.

Maçın ardından kameraların karşısına geçen Şenol Güneş, gündeme gelecek açıklamalarda bulundu. İşte satır başları...

"KIZGIN VE ÜZGÜNÜM"

"Kötü goller yedik. Rakibe bunu vermemek gerekiyordu. Bu tip oyun olmaması gerekiyordu. Kızgın ve üzgünüm. Tercihlerimiz, beklentilerimiz karşılık bulmadı."

"MERT GÜNOK'UN SAKATLIĞI"

"Sakatlığı var. Durumuna bakacağız. Şu anda bir şey söylemek doğru değil. Büyük ihtimalle oyunun başında da vardı. O etkilemiş de olabilir. Yarına daha net konuşuruz. Dizinde olan bir şey. Ona bakacağız."

"UTANÇ VERİCİ BİR DURUM"

"4 gollü bir mağlubiyet utanç verici! Cevap vermek için daha agresif ve daha sert oynamalıydık. Kazanma hırsıyla çıktı, öyle düşünüyorduk. Son iki deplasmanda çok yumuşak kaldık. Rakibe hiç cevap vermedik. Hücuma çıkıyoruz, kaptırıyoruz ve gol yiyoruz. Oyun disiplinini koptuk, bireysel oynamalar başladı. Buna rağmen ikinci yarı skoru başka yere getirebilirdik. Duran topta gol yemiyorduk ama iki maçta yedik. Aynı pozisyonlar! Bu şekilde bir sonucu kabul etmem mümkün değil. Sonuç mağlubiyet ama utanç verici bir durum ortaya çıktı!"

"OYNAMAYA GEREK YOK"

"Oyuncular ellerinden geleni yaptılar, yeterli, yetersiz... Değerlendireceğim! İlk 3 golü yiyeceksek, hiç çalışmayalım, oynamaya da gerek yok!"

"SORUMLULUK BENDE"

"Taraftar kaybettiğinizde tepki gösterir. Yönetimin, oyuncularla bir sorunu yok. Transferler yapılmış, bitmiş. İstifa edince yönetim ne olacak? Şimdi eldeki oyuncularla ne yapacağımızı düşüneceğiz. Oyuncuların, yönetimden beklediği bir şey yok. Çünkü her şey yapılıyor. Sorumluluk sahada oyuncularda ve bende."

Maç sonrası şok gerginlik kamerada Spor Beşiktaş'tan ağır mağlubiyet Spor Başına darbe alan Younes Belhanda hastaneye kaldırıldı Spor Olimpiyat Stadı'nın zemini hakkında açıklama Spor