Semih Kılıçsoy, Trabzon'a attığı 2 golle birlikte çıkışını sürdürdü

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u Semih Kılıçsoy'un golleriyle 2-0 mağlup etti. Kara Kartal'ın 18 yaşındaki yıldızı Semih, bu performansıyla birlikte 2023-2024 sezonunda 8 gole ulaştı. Kılıçsoy, takımının ligdeki en golcü oyuncusu olarak, gelecek için futbolseverlere umut aşıladı.

Abone ol
  • Türk futbolunda Burak Yılmaz'ın emekli olmasıyla birlikte aranan yeni yıldız golcü kendini göstermeye başladı.

  • Beşiktaş'ın 18 yaşındaki yıldızı Semih Kılıçsoy, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor filelerini 2 defa havalandırarak ligdeki gol sayısını 7'ye çıkarttı.

  • UEFA Konferans Ligi Elemeleri'nde de 1 gol atan Kılıçsoy, 2023-2024 sezonunda kaydettiği 8 golle, büyük bir çıkış yakaladı.

İLK KEZ GEÇEN SEZON FORMA GİYDİ

  • İlk kez 26 Şubat 2023 tarihinde oynanan Antalyaspor maçında forma giyen Kılıçsoy, o günden bu yana gösterdiği özveriyle Türk futbolunda yeni bir umut oldu.

  • Bu sezon Trendyol Süper Lig'de takımının en golcü oyuncusu olan Semih Kılıçsoy, yaşına göre güçlü fiziği ve gol yollarındaki soğukkanlılığıyla taraflı tarafsız bütün taraftarların beğenisini kazandı.

  • Daha önce verdiği bir röportajda "Kun Aguero'yu örnek alıyorum" diyen 1.78 boyundaki forvet, yaz ayında oynanacak EURO 2024'te Milli Takım'ın en büyük gol umudu olarak, Avrupa vitrininde önemli bir şans bulacak.

Beşiktaş 3 maç sonra kazandı Spor Muslera'ya talip oldu Spor Gaziantep FK 3 puanı unuttu Spor Hull City, play off potasına girdi Spor