Sebastian Szymanski'ye İngiltere'den dev talip! Rekor bedelle gidiyor...

Fenerbahçe'ye yaz transfer döneminde gelen ve gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takan Sebastian Szymanski'ye İngiliz devi talip oldu. Polonyalı yıldız için sezon sonunda rekor bir teklif yapılacağı ifade ediliyor.

Abone ol

Fenerbahçe'nin bu sezon yakaladığı çıkışta en büyük pay sahibi isimlerden biri Sebastian Szymanski. Polonyalı yıldız oynadığı futbol ve yaptığı katkıyla adından söz ettiriyor.

Yaz transfer döneminde Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon euro bonservis bedeli karşılığında alınan yıldız orta saha için İngiliz ekibi kesinin ağzını açtı.

Przeglad Sportowy'nin haberine göre; Tottenham, Fenerbahçe forması giyen Sebastian Szymanski'yi yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor.

Sarı-lacivertli formayla gösterdiği performansla birçok Avrupa devini peşine takan Polonyalı yıldız futbolcu için dudak uçuklatan bir teklif yapılacağı belirtildi.

Haberin detayında İngiliz devinin Sebastian Szymanski'yi transfer etmek için 35 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

Fenerbahçe, başarılı oyuncuyu sezon başında Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı.

Bu sezon sarı-lacivertli takım ile tüm kulvarlarda toplam 34 maça çıkan orta saha oyuncusu 12 gol atarken 14 de asist yaptı.



Ayrıca Transfermarkt verilerine göre Sebastian Szymanski'nin aktif olarak 20 milyon euro piyasa değeri bulunmakta.

Sezon sonunda ayrılacak Spor 'Hatayspor'u ağzına alan herkes dikkat etsin' Spor Yunus attı, Leicester kazandı Spor Yeni takımı belli oldu Spor