Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru: "Hedefimiz Ligi Güvenli Yerde Bitirmek"

Samsunspor'un kaptanı Zeki Yavru, ligde güvenli bir pozisyonu hedeflediklerini ifade etti.

Abone ol

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un takım kaptanı Zeki Yavru, düzenlediği basın toplantısında, öncelikli hedeflerinin ligi güvenli bir yerde tamamlamak olduğunu belirtti.

Güzel Bir Başlangıç Yapıldı

Zeki Yavru, Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını vurgulayarak, "Göztepe karşısında 3-1'den 4-3 galip gelmek çok büyüleyiciydi. Takım olarak harika bir geri dönüş sergiledik" dedi.

Ligi Üst Sıralarda Bitirmek İstiyoruz

Kaptan Yavru, şöyle devam etti: "Ligi nerede bitireceğimiz önemli. Daha iyi çalışarak, iyi gidişatımızı sürdüreceğiz. Transfer yasağımız var, bu yüzden herkes mücadele etse de biz devre arası katkı yapamayacağız. Ligin maraton olduğunu unutmamalıyız."

Adana Demirspor Maçı Öncesi Uyarılar

Hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yavru, "Her maç zor. Adana Demirspor'un durumu bizi yanıltamaz, bu yüzden dikkatli olmalıyız. Başarılı bir sonuca ulaşmayı umuyoruz" şeklinde konuştu.

Takım Oyunu Ön Planda

Zeki Yavru, asist yaparak takıma katkıda bulunduğunu vurgularken, "Benim için önemli olan takımın performansı. Futbol kariyerimde her zaman takım için elimden gelenin en iyisini yaptım" dedi.

Öte yandan, Samsunspor takımı, Adana Demirspor maçı hazırlıkları kapsamında Thomas Reis yönetiminde antrenmanlarına devam etti. İdman, ısınma hareketleriyle başlayıp, taktiksel çalışmalarla sürdü.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü.

Aras Kargo'nun Sultanlar Ligi Hedefleri Spor A Milli Takım aday kadrosu açıklandı Spor İsrail'in futboldan men edilmesi için çağrı Spor Van Bronckhorst taraftara sitem etti Spor