ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÜNÜN MAÇLARI: Real Madrid Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Real Madrid ile Napoli, Şampiyonlar Ligi C grubu 5. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Real Madrid, 12 puanla lider. Napoli ise 7 puanla 2. sırada. Peki, Real Madrid Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Şampiyonlar Liginde günün maçlarından bir tanesi de Real Madrid - Napoli maçı. C grubunda Real Madrid, gruptan çıkmayı garantiledi. Napoli ile Braga arasında ikincilik mücadelesi yaşanıyor. Santiago Bernabeu'da oynanacak Real Madrid Napoli maçı saati ve canlı yayın kanalı merak ediliyor. İşte maça dair bilgiler...

REAL MADRID NAPOLI MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

C grubunda 5. hafta maçında Real Madrid ile Napoli kozlarını paylaşacak. 29 Kasım Çarşamba günü oynanacak maçın başlama saati 23.00. Santiago Bernabéu Stadında oynanacak ve Fransız hakem François Letexier tarafından yönetilecek Real Madrid Napoli maçı TV8,5 kanalından şifresiz izlenebilecek.

TAKIMLARDAKİ EKSİKLER, SON DURUMLAR

Real Madrid'de Arrizabalaga, Camavinga, Courtois, Arda Güler, Militao, Modric, Tchouameni, Vinicius Junior sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek.

Napoli'de ise Lindstrom, Olivera, Rui süren sakatlığı nedeniyle maçta yer alamayacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÜNÜN MAÇLARI

20.45 Galatasaray-Manchester United (İngiltere)

20.45 Sevilla (İspanya)-PSV Eindhoven (Hollanda)

23.00 Bayern Münih (Almanya)-Kopenhag (Danimarka)

23.00 Real Madrid (İspanya)-Napoli (İtalya)

23.00 Real Sociedad (İspanya)-Salzburg (Avusturya)

23.00 Braga (Portekiz)-Union Berlin (Almanya)

23.00 Arsenal (İngiltere)-Lens (Fransa)

23.00 Benfica (Portekiz)-Inter (İtalya)

Trabzon 2 sezondur zirveden uzak kalıyor Spor Arsenal Lens maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Sevilla PSV maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor TFF'den Koç iddiasına yanıt! Süper Kupa finali... Spor