ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÜNÜN MAÇLARI: Bayern Münih Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi 5. haftasında Kopenhag'ı konuk ediyor. A grubunda üst tura çıkmayı garantileyen Bayern Münih, grubu lider olarak tamamlamayı da garantiledi. Galatasaray ile aynı puana sahip Kopenhag'ın Bayern Münih maçı yakından takip ediliyor. Peki, Bayern Münih Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu 5. hafta maçında Bayern Münih ile Kopenhag, Almanya'da kozlarını paylaşacak. Galatasaray'ın turdan çıkabilmesinde Bayern Münih Kopenhag maçı skoru önem taşıyor. Bu yüzden Bayern Münih Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. İşte maça dair bilgiler...

BAYERN MUNIH KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bayern Münih ile Kopenhag, 29 Kasım Çarşamba akşamı yani bugün karşılaşacak. Alianz Arena'da oynanacak karşılaşmanın başlaması saati TSİ 23.00. Fransız hakem Stéphanie Frappart tarafından yönetilecek Bayern Münih Kopenhag maçı EXXEN'den yayınlanacak.

TAKIMLARDAKİ EKSİKLER, SON DURUMLAR

Bu akşam oynanacak karşılaşma öncesinde Bayern Münih'te Buchmann, Marusic, Musiala, de Light sakatlığı nedeniyle yer alamayacak. Guerreiro'nun ise durumu maç saatinde belli olacak.

Konuk Kopenhag'ta ise Clem, Khocholava, Meling sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Cornelius'un maçta yer alıp almayacağına ise teknik heyet karar verecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÜNÜN MAÇLARI

20.45 Galatasaray-Manchester United (İngiltere)

20.45 Sevilla (İspanya)-PSV Eindhoven (Hollanda)

23.00 Bayern Münih (Almanya)-Kopenhag (Danimarka)

23.00 Real Madrid (İspanya)-Napoli (İtalya)

23.00 Real Sociedad (İspanya)-Salzburg (Avusturya)

23.00 Braga (Portekiz)-Union Berlin (Almanya)

23.00 Arsenal (İngiltere)-Lens (Fransa)

23.00 Benfica (Portekiz)-Inter (İtalya)

GS Manchester United maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Spor G.Saray gruptan nasıl çıkar? İşte tüm ihtimaller Spor Galatasaray-Manchester United maçının muhtemel 11'leri... Spor Beşiktaş'ta iki sakatlık Spor