ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÜNÜN MAÇLARI: Arsenal Lens maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Liginde günün maçlarından biri de Arsenal Lens maçı. B grubunda Arsenal 9 puanla lider. Lens ise 5 puanla 3. sırada. Gruptan çıkmak isteyen iki takımın mücadelesi futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Arsenal Lens maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Liginin 5. haftasında Arsenal, Lens'i konuk ediyor. B grubunda yer alan dört takımın gruptan çıkma ihtimali bulunuyor. 9 puana sahip Arsenal, tura en yakın takım. Lens, İngiltere deplasmanında puan çıkartmak istiyor. Peki, Arsenal Lens maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

ARSENAL LENS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Devler Liginde B grubunda Arsenal ile Lens, bu akşam karşı karşıya gelecek. Emirates Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 23.00'te başlayacak. Arsenal Lens maçı EXXEN'den canlı yayınlanacak.

TAKIMLARDAKİ EKSİKLER, SON DURUMLAR

Premier Lig lideri Arsenal'de Partey, Smith Rowe, Timber, Vieira sakatlık nedeniyle maç kadrosuna alınmadı.

Lens'te Cabot, Farinez'in sakatlığı sürüyor. Guilavogui ise kırmızı kart cezalısı. Bu üç oyunda bu akşam Arsenal'e karşı forma giyemeyecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÜNÜN MAÇLARI

20.45 Galatasaray-Manchester United (İngiltere)

20.45 Sevilla (İspanya)-PSV Eindhoven (Hollanda)

23.00 Bayern Münih (Almanya)-Kopenhag (Danimarka)

23.00 Real Madrid (İspanya)-Napoli (İtalya)

23.00 Real Sociedad (İspanya)-Salzburg (Avusturya)

23.00 Braga (Portekiz)-Union Berlin (Almanya)

23.00 Arsenal (İngiltere)-Lens (Fransa)

23.00 Benfica (Portekiz)-Inter (İtalya)

Sevilla PSV maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor TFF'den Koç iddiasına yanıt! Süper Kupa finali... Spor Alperen-Doncic düellosu nefes kesti! Kazanan Dallas oldu Spor Adalı 'Beşiktaş'ın kurtuluş projesi' diyerek tanıttı Spor