Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi play off turu kura çekimi bugün yapılacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligine play off turundan başlayacak ve bugün yapılacak kura çekimi ile rakibi belli olacak. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri de belli olacak. Peki, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Futbolda gözler bugün yapılacak kura çekiminde. UEFA tarafından yapılacak kura çekimi ile Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları belli olacak. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play off turundaki rakibi de bu kura çekimi ile belli olacak. Play off turunun geçilmesi halinde turnuvada grup etabı başlayacak. İşte kura çekimi detayları...

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

2024/25 UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekimi 5 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Kura çekimi TSİ 13.00'da başlayacak. 

KURA ÇEKİMİ HANGİ KANALDA, NEREDEN İZLENEBİLİR?

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi, UEFA'nın Youtube kanalından (https://www.youtube.com/@UEFA/featured) yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi play off takvimi

5 Ağustos Play-off turu kuraları
6/7 Ağustos Üçüncü ön eleme turu ilk ayakları
13 Ağustos Üçüncü ön eleme turu ikinci ayakları
20/21 Ağustos Play-off turu ilk ayakları
27/28 Ağustos Play-off turu ikinci ayakları
29 Ağustos Lig aşaması kuraları

AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

2024/25 UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi 5 Ağustos Pazartesi günü İsviçre'nin Nyon kentindeki Avrupa Futbolu Evi'nde gerçekleştirilecek. Kura çekimi TSİ 14.00'te başlayacak. 

KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

2024/25 UEFA Konferans Ligi play-off turu kura çekimi 5 Ağustos Pazartesi günü İsviçre'nin Nyon kentindeki Avrupa Futbolu Evi'nde gerçekleştirilecek. Kura çekimi TSİ 15.00'te başlayacak. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE YENİ FORMAT

Şampiyonlar Ligi'nde 2024/25 sezonuyla birlikte yeni bir sisteme geçilecek. Daha önce 32 olan takım sayısı 36'ya yükselirken grup formatı yerine lig formatına uygulanacak. Takımlar 4 iç ve 4 dış saha maçı olmak üzere 8 maça çıkacak. Bu maçların ardından ilk 8 sırada yer alan takımlar son 16 turuna yükselecek. 9 ve 24. sıra arasındaki kulüpler ise son 16 turu için play-off oynayacak. Play-off'un ardından son 16'ya kalan takımlar netleşecek.

Gabriel Sara, resmen Galatasaray'da Spor Kuzey Tunçelli beşinci oldu Spor Milli boksör Hatice Akbaş, finalde Spor "Karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor" Spor