Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2023-24 sezonu 2. ön eleme turu kura çekimi bugün yapılacak. Şampiyonlar Ligi kura çekilişi ile Galatasaray'ın rakibi belli olacak. Konferans Ligi'nde temsil edecek takımlar ise Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor. Peki, UEFA Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi kura çekilişi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Avrupa kupalarındaki rakiplerimiz belli oluyor. Süper Ligin şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı rakibi yapılacak çekilişle belli olacak. Konferans Liginde ise ön eleme turunda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor mücadele edecek. Peki, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Ligi'nin bu sezon şampiyonu olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turu ile başlayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat 14.00'de başlayacak ve EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda ilk maçlar 25-26 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise 1-2 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor mücadele edecek. Bu takımların rakiplerinin belli olacağı UEFA Konferans Ligi kura çekimi saat 13.00'te yapılacak. Kura çekimi EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunun ilk karşılaşmaları 27 Temmuz, rövanşları ise 3 Ağustos'ta yapılacak.

Turnuvalarda 3. eleme turunun kurası 24 Temmuz, play-off'ların kurası ise 7 Ağustos'ta çekilecek.

Juve'den G.Saray'a Zaniolo teklifi! Spor Tarihi maçta golünü attı! 200 maça çıkan ilk futbolcu oldu Spor Kante Al-Ittihad'a imza attı Spor Avrupa'da kura günü! Rakiplerimiz belli oluyor Spor