Samet Akaydın kimdir, kaç yaşında, nereli?

Samet Akaydın, Adana Demirspor'da defans mevkinde forma giyiyor. Genç futbolcu, Süper Ligde başarılı performansı ile Fenerbahçe'nin transfer listesine girdi. Peki, Samet Akaydın kimdir, kaç yaşında, nereli?

Abone ol

Adana Demirspor takımında defansta forma giyen Samet Akaydın, bu sezon Süper Ligde performansıyla dikkat çekiyor. Fenerbahçe tarafından transfer edilmek istenen genç futbolcu hakkındaki bilgiler merak ediliyor. İşte Samet Akaydın hayatı, futbol kariyeri...

SAMET AKAYDIN KİMDİR?

Samet Akaydın, 13 Mart 1994 tarihinde Trabzon'da doğdu. Futbol kariyerine Trabzon İdmanocağı takımı alt yapısında başladı.

2009 yılında ise Trabzonspor U 17 kadrosuna dahil olmuştur. 2011 sezonunda bedelsiz olarak Boluspor U21 oradan da 2013 sezonunda Arsinspor takımına transfer oldu.

2014 sezonunda Sancaktepe Belediyesi, 2018 sezonunda Şanlıurfa, 2019 sezonunda ise Keçiörengücü takımına transfer oldu.

2022 yılında Yılın sağ stoperi ödülünü Fotomaç tarafından Süper Lig’in En İyileri çatısı altında almayı başardı.

En son 2021 sezonunda 471 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Adana Demirspor takımı ile sözleşme imzalamıştır.

190 cm boyunda olan Samet Akaydın, sağ ayağını kullanıyor. Bu sezon ilk 11'de 15 maça çıkan Samet Akaydın, 4 sarı kart ve 0 kırmızı kart gördü.

Resmi Instagram hesabı kullanıcı ismi @sametakaydin4 Ayrıca Twitter hesabı kullanıcı ismi ise @sametakaydin'dır.

Karagümrük'te Caulker ile yollar ayrıldı Spor Olaylı Pistons-Magic maçında cezalar belli oldu Spor Doncic triple-double yaptı Mavs kazandı Spor Pele'nin ölümü sonrası 3 günlük yas Spor