Ronaldo'yla ilgili flaş iddia! İran'dan 99 kırbaç cezası...

Futbol hayatını Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da sürdüren Ronaldo'yla ilgili çarpıcı bir haber gündeme geldi. İddiaya göre Portekizli yıldız İran'da 99 kırbaç cezası aldı ve ülkeye gitmesi durumunda cezalandırılacak.

Abone ol

Dünyaca ünlü süper yıldız Ronaldo için sıra dışı bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Cristiano Ronaldo 99 kırbaç cezası alabilir.

Kariyerine Suudi Arabistan'ın Al-Nassr kulübünde devam eden Ronaldo, İran ziyareti sırasında engelli ressam Fatemeh Hamami ile buluşmuştu.

Portekizli yıldızın resimlerini çizen Hamami, çizimlerini Ronaldo'ya hediye etmişti ve bu anlar kulübün sosyal medya hesabından paylaşılmıştı.

RONALDO'YA KIRBAÇ CEZASI İDDİASI

Sportface'in iddiasına göre, bu görüntüler 38 yaşındaki futbolcunun başına dert açabilir. İran yasalarına göre bekar bir kadına dokunmak zina olarak değerlendiriliyor ve cezası ise 99 kırbaç.

Ronaldo'nun bu yasayı çiğnediği ve 99 kırbaç cezası aldığı iddia ediliyor.

Ronaldo'nun tekrar İran'a gitmesi durumunda cezanın uygulanacağı, Portekizlinin pişman olduğunu dile getirmesi halinde kırbaç cezasının affedileceği haberin detayında yer aldı.

Galatasaray'da mali genel kurul zamanı Spor MotoGP'de heyecan Endonezya'da sürecek Spor Kadınlar voleybol liginde 40. sezon başlıyor Spor A Milli Takım'ın grubunda Letonya sürprizi! Spor