Ronaldo harekete geçti! Depremzedeler için yardım uçağı gönderdi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 10 ilimiz adeta yıkım yaşadı. Felaketin ardından dünya harekete geçerken futbol dünyasından da birçok isimden peş peşe yardımlar geldi. Ancak Cristiano Ronaldo herhangi bir paylaşım ya da bağış yapmadığı için eleştirilmişti. Portekizli yıldız, Türkiye ve Suriye'de depremden etkilenen depremzedeler için yardım uçağı gönderdi.

Abone ol

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremler ülkemizin 10 ili ve Suriye'de etkili oldu.

Türkiye ve Suriye'de on binlerce insanın hayatını kaybettiği felaketin ardından dünya çapında yardım kampanyaları başlattı.

Futbol dünyası da felakete karşı harekete geçerek birçok bağış ve yardım organizasyonu yaptı.

Messi ve Mbappe başta olmak üzere süper yıldızlar paylaşım ve bağış yaparken, Ronaldo ise sessiz kalmıştı.

Portekizli yıldızın bu tavrı tepki çekmişti. İngiliz Daily Mail'in haberine göre Ronaldo harekete geçti ve Türkiye ile Suriye için yardım uçağı gönderdi.

Haberin detaylarında Ronaldo'nun gönderdiği uçakta; çadır, yiyecek, yastık, battaniye, yatak, bebek maması, süt ve tıbbi malzemelerin bulunduğu ifade edildi

Bucks'ın 16 maçlık serisini Philadelphia bitirdi Spor Silahlı paylaşım sonrası Ja Morant'a 2 maç ceza Spor G.Saray'da Muslera kararı! Ne zaman dönecek? Spor Mbappe rekor kırdı PSG kazandı Spor