Rıza Çalımbay Burak Yılmaz'a salladı! Sakatlıkların sorumlusu onun getirdiği antrenörler..."

Beşiktaş'ın deneyimli teknik direktörü Rıza Çalımbay, yaşanan sakatlıklara dair, "Ben sezon başında burada olsam yaşanmazdı" diyerek Şenol Güneş'i işaret etmişti. Çalımbay bu kez, Burak Yılmaz'ın getirdiği Hırvat antrenörlerin yaptırdığı idmanlar yüzünden sakatlık sorunu yaşadıklarını ifade etti.

Abone ol

Burak Yılmaz'ın istifası sonrası Beşiktaş'ın başına geçen Rıza Çalımbay, sakatlıklardan yana dertli. Her fırsatta sakatlıkların altını çizen Çalımbay, daha önce Şenol Güneş'i işaret etmişti.

Club Brugge karşısında alınan 5-0'lık yenilgi sonrası konuşan Çalımbay, "Ben sezon başından beri burada olsaydım çok şey değişik olurdu, daha güzel ve iyi şeyler olurdu.

Tabii bu da bir şans. Gelir gelmez 6-7 oyuncu sakat. Hepsi aynı yerden sakat. Bunun incelenmesi lazım. Bir takımda bu kadar arka adale sakatlığı olur mu?" diyerek dolaylı yoldan Şenol Güneş'i hedef göstermişti.

Çalımbay bu kez ise Burak Yılmaz'ın getirdiği antrenörlerin sakatlıkların sorumlusu olabileceğini söyledi.

Asist Analiz'de Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Çalımbay, "Ben antrenörlük ve futbolculuk hayatımda bu kadar sakatı bir arada görmedim.

9-10 tane sakat var. Belki Burak Yılmaz'ın getirdiği Hırvat antrenörlerin yaptırdığı antrenmanlardan dolayı olabilir." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye 2 dünya yıldızı! Yerli ve yabancı... Spor Sivas-G.Saray maçının biletleri satışta Spor Manisaspor kolay turladı Spor TFF Oktay Derelioğlu'na yapılan saldırıyı kınadı Spor