Rıdvan Dilmen'den Galatasaray sözleri! "Fiziksel olarak Şampiyonlar Ligi'nde zorlanabilir"

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi 3-2 ve 2-1'lik skorlarla yenen Galatasaray, grup aşamasına kalmayı başardı. Eşleşmeyi değerlendiren Rıvdan Dilmen, sarı-kırmızılı takımın çok zorlandığını ifade ederken, Devler Ligi'nde fiziksel olarak sıkıntı yaşanabileceğinin altını çizdi.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Norveç ekibi Molde'yi 2 maçta da yenerek gruplara yükseldi. Cimbom kazandığı 2 müsabakada da zorlanırken, 3-2 ve 2-1'lik skorlarla kazanmayı bildi.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Molde galibiyetini değerlendirdi. İşte o sözler...

Çok hazır çok fit bir Molde, bana göre yüzde 50'sinde olan bir Galatasaray vardı. İki maçta da daha üstün oynayan Molde'ydi. Galatasaray tecrübesiyle beraber turu geçti. İki galibiyetle gitmek çok önemli. Galatasaray'a, Şampiyonlar Ligi'nde hoş geldin diyelim.

Futbol kolay bir oyun değil fizik ve psikoloji çok önemli. Molde liginde 28 hafta oynadığı için daha hazır Galatasaray fizik olarak hala istenilen noktada değil. Okan Buruk'un analizlerine rağmen Molde beklenenden daha iyi oynadı. Torreira, Kerem Demirbay ikilisi Molde'ye olan saygıdan dolayı.

Galatasaray öyle kritik yerde golü yedi ki psikolojik olarak zor duruma girdi. Ama Galatasaray her ne olursa olsun ciddi bir başarı elde etti. Molde'yi hiçbirimiz böyle beklemiyorduk. Gruplara kalmadan önce ah bize Molde geldi sözünün ne kadar yanlış olduğunu gördük.

"FİZİKSEL OLARAK ZORLANABİLİR"

Bu Molde'ye 5 gol atmak başarı. Galatasaray geçen sene daha iyi durumdaydı. Geçen sene yedekten Nicolo Zaniolo giriyordu. Lucas Torreira geçen sezona daha iyi girmişti. Galatasaray'ın bu maçta birçok ders çıkarması gerekiyor. Galatasaray'da 180 cm'nin altında 6 tane topçu var.

Artık oyun taraftları maçın içine sokuyor. Icardi ceza sahasında penaltı dışında bir kere buluştu. Galatasaray'ın 15 Eylül'e kadar düzelmesi lazım bu fizikle Şampiyonlar Ligi'nde zorlanabilirler.

Filenin Sultanları yarı final için sahada: Türkiye Polonya maçı canlı izle! Spor "Üç Büyükler"den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Spor Fenerbahçe gruplara kalmak için sahada Spor Beşiktaş Avrupa'da 236. kez sahnede Spor