Ricardo Quaresma'ya 'Beşiktaş'a dönmek ister misin?' diye soruldu

Beşiktaş'ta 2010-12 ve 2015-19 yılları arasında futbol oynayan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takımın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi öncesi Türkiye'ye gelerek açıklamalarda bulundu. Quaresma, Beşiktaş'tan "bugün bir teklif gelirse, evet derim" dedi.

Abone ol
  • 2010-12 ve 2015-19 yılları arasında Beşiktaş'ta top koşturan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takımın Fenerbahçe ile Tüpraş Stadyumu'nda oynayacağı maç öncesi Türkiye'ye gelerek bir röportaj verdi.

  • Cumartesi günü oynanacak derbi için Bein Sports'ta canlı yayında açıklamalarda bulunan Quaresma, eski takımından övgülerle bahsetti.

"BEŞİKTAŞ'I ÇOK ÖZLEDİM"

  • Beşiktaş'ı özlediğini söyleyen Portekizli isim, "Beşiktaş ile güzel anılar yaşadık, tarih yazdık. Beşiktaş için oynamayı seviyordum. Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun, hak ettiği yerlerde olsun istiyorum. Beşiktaş'ı çok özledim. Derbi çok özel olacak" şeklinde konuştu.

"TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNMEM"

  • Beşiktaş'tan teklif sorusunu cevaplayan Quaresma, "Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim. Fiziksel kondisyon çok önemli, her gün idman yapıyorum. Hayallerimden biri futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak. Teklif gelirse 2 kere bile düşünmem, hemen 'evet' derim" dedi.

G.Saraylı kadın judocular Devler Ligi'nde zirveyi hedefliyor Spor Milletler Ligi'nin ilk haftasına Antalya'da Spor Furkan'dan Dünya Kupası'nda Türkiye rekoru geldi Spor Milliler Avrupa Kros Şampiyonası için Belçika'ya gitti Spor