Real Madrid'in yıldızı Arda Güler Atletico Madrid zaferi sonrası konuştu! "Hayallerimin daha çok başındayım"

İspanya Süper Kupası'nın yarı finalinde Real Madrid normal süresi 3-3 biten mücadelenin uzatma diliminde Atletico Madrid'i 5-3 yenerek adını finale yazdırdı. Karşılaşmanın son 10 dakikasında şans bulan Arda Güler müsabaka sonrasında, "Hayalimin daha çok başındayım" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Yaşadığı zorlu sakatlıkları atlatarak Real Madrid formasını giymeye başlayan Arda Güler, İspanya Süper Kupası'nın son 10 dakikasında şans buldu.

Real Madrid ile Atletico Madrid'in Suudi Arabistan'da karşı karşıya geldiği ve 8 gole sahne olan müthiş yarı final maçında gülen taraf eflatun-beyazlılar oldu.

Arda Güler ve Çağlar Söyüncü'nün yedek başladığı zorlu derbinin normal süresi 3-3 bitti. Uzatmalara giden karşılaşmayı Real Madrid 5-3 kazandı ve adını finale yazdırdı.

Geçtiğimiz hafta İspanya Kral Kupası maçında ilk 11 başlayan Arda, Süper Kupa maçında ise 112. dakikada oyuna dahil oldu.

Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan genç yıldız şu ifadeleri kullandı:
Bugün ilk kupa maçımdı. Yarı finalde kazandığımız için çok mutluyum. Son 10 dakika oyuna dahil oldum. Çok mutluyuz kazandığımız için, burada çok iyi aile ve arkadaşlık ortamı var.

Sakatlıktan yeni çıktım, hocamız da hemen kadroya aldı, oynatıyor. Ancelotti bana olan güvenini sürekli ifade ediyor. Böyle devam edersem inşallah her şey daha iyi olacak. İnşallah her şey hepimiz için çok iyi olacak.

Gerçekten Türkiye'den de çok büyük bir destek var. Onlara çok teşekkür ederim. Bizi çok güzel günler bekliyor. Rakip fark etmez. Biz Real Madrid olduğumuz için kim gelirse gelsin kazanmak için oynayacağız. Umarım kupayı da alırız. Hayalimin daha çok başındayım. İnanılmaz gidiyoruz. Her kulvarda çok iyi gidiyoruz. Milli formayı çok özledim. Umarım yazın çok daha güzel olacak. Çok iyi jenerasyonumuz var.

Dzeko ve arkadaşları böyle istedi! Spor Galatasaray'da Sacha Boey şoku! Spor TFF harcama limitlerini açıkladı! Zirvede Galatasaray var Spor Fernando Santos ilk idmanına çıktı Spor