Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti: Arda Güler yarın forma giyebilir!

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sakatlıklarla birlikte yeni takımında henüz süre bulamadı. Sakatlığı iyileşen genç oyuncu, eflatun-beyazlı takımın Mallorca ile oynayacağı maçın kadrosuna alındı. Ancelotti, "Yarın ona süre vermeye çalışacağım." dedi.

Abone ol
  • Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den Real Madrid'e rekor bedelle epey yüksek bir beklentiyle transfer olan Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıkların etkisiyle henüz siftah yapamadı.

  • Yaşadığı tedavi sürecine olumlu yanıt veren ve takımıyla antrenmanlara başlayan genç oyuncu, yeni yılla birlikte forma şansı bulabilecek.

  • Güler, Real Madrid'in Mallorca ile oynayacağı mücadelenin geniş kadrosuna alındı.

  • Ancelotti, sakatlığı sona eren Arda Güler ile ilgili soruya, "Önemli olan onun iyileşmesi. Yavaş yavaş en iyi seviyesine ulaşıyor. Çok genç bir oyuncu, acele etmemeliyiz. Bizimle oynamak için bol bol zamanı olacak. Yarın ona süre vermeye çalışacağım. Veremezsem başka maça çıkar." ifadelerini kullandı.

Milan Cagliari İtalya Kupası maçı şifresiz kanalda! Spor Beşiktaş'ın eski yıldızına Süper Lig'den 2 teklif Spor Arda Güler Real formasını ilk kez giyebilir Spor Yalçın Antalya'ya imza attı! Beşiktaş sorusuna cevap verdi Spor