Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Arda Güler'in ilk 11 başlayacak seviyede olduğunu bildirdi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'in ilk 11 oynayacak seviyede olduğunu bildirdi. Ancelotti ayrıca, "Çok genç ve sabırlı olmak gerek. Ama maça baştan itibaren başlayabilecek bir seviyede." ifadelerini kullandı.

Abone ol
  • La Liga'nın 26. haftasında Real Madrid ile Sevilla karşılaşacak. Maç öncesi Carlo Ancelotti basın toplantısı düzenledi.

  • Bu sezon LaLiga'da sadece 3 maçta ve toplamda 25 dakika süre alan Arda Güler'in "neden sahada daha fazla süre alamadığı" sorulan Ancelotti, "Bu diğer futbolcularla rekabetle ilgili bir mesele. Çok genç ve sabırlı olmak gerek. Ama maça baştan itibaren başlayabilecek bir seviyede." cevabını verdi.

  • Real Madrid'te yarınki maç öncesi Juse Bellingham ve Joselu'nun sakatlıkları bulunurken, sakatlıktan çıkan defans oyuncusu Antonio Rüdiger'in Sevilla'ya karşı forma giyeceği açıklandı.

Arsenal Newcastle United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Süper Kupa hazırlıkları sürüyor Spor Kayseri'den müthiş geri dönüş Spor Bournemouth Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor