Real Madrid Endrick'i kadrosuna kattı

Real Madrid, son olarak Palmerias'ın 16 yaşındaki kanat forveti Endrick Felipe Moreire'yı kadrosuna kattı.Transfer için 60 milyon euro bonservis, 12 milyon euro bonuslu olmak üzere yaklaşık 72 milyon euroluk bir ödeme yapılacak.

Abone ol

Real Madrid, Brezilya pazarından transferlerine devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Rodrygo, Vinicus Junior gibi isimleri direkt Brezilya'dan transfer eden, Militao'yu Porto'dan transfer eden Madrid, Endrick'i de kadrosuna kattığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Real Madrid, Palmeiras, Endrick ve ailesi, oyuncunun Temmuz 2024'te reşit olduğunda Real Madrid'e katılabileceği bir anlaşmaya vardı. O zamana kadar Endrick, eğitimine Palmeiras'ta devam edecek. Oyuncu önümüzdeki günlerde kulübümüzün tesislerini ziyaret etmek için Madrid'e gidecek" denildi.

DEĞERİ 20 MİLYON
Transfermarkt değerlerine göre 16 yaşındaki Endrick'in piyasa değerinin 20 milyon olduğu tahmin ediliyor.

Bu sezon Palmerias ile Brezilya Ligi'nde 7 maça çıkan 16 yaşındaki kanat forvet, 3 gol 1 asistlik performans sergiledi.

72 MİLYON EURO
Real Madrid bu transfer için Palmerias'a 60 milyon euro bonservis, 12 milyon euro bonuslu olmak üzere yaklaşık 72 milyon euroluk bir ödeme yapacak.

Arda Güler konusunda anlaşmaya varıldı Spor Achraf Hakimi kimdir, kaç yaşında? Spor Dünya Kupası finali ne zaman? Spor Dünya Kupası'nda finalin adı: Fransa-Arjantin Spor