Real Betis Başkanı, Galatasaray'dan transfer olan Bakambu için kafa karıştıran bir açıklama yaptı

Real Betis Kulübü Başkanı Angel Haro, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan transfer olan Bakambu için çok konuşulan bir iddiada bulundu. Haro, 5 milyon Euro ödeme yaptıklarını ancak bu miktarın içerisinde oyuncunun maaşının da olduğunu belirtti.

Abone ol
  • Galatasaray'ın forveti Bakambu, geçtiğimiz günlerde Real Betis'e transfer olmuştu. İspanyol ekibinin Başkanı Angel Haro, oyuncu için ödedikleri paranın sarı-kırmızılı kulübün açıkladığı maliyette olmadığını açıkladı.
  • Haro, Bakambu transferi için Galatasaray'a 5 milyon Euro ödemediklerini, o paranın içerisinde oyuncunun maaşının da olduğunu söyledi.

"EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ"

  • Marca gazetesine röportaj veren Real Betis Kulübü Başkanı Haro, "Bir süredir buralardasınız ve bunun nasıl bir şey olduğunu biliyorsunuz, satan mümkün olduğu kadar pahalıya sattığını, satın alan ise mümkün olduğu kadar ucuza aldığını söylemeye çalışıyor. Gerçek şu ki, rakamlarla yalan söylemiyoruz, ödediğimiz miktarın bir kısmı oyuncunun maaşını içeriyor" dedi. Transferde bulunan bonuslarla ilgili de Haro, "Bonusların gerçekleşmesi için kulüp tarihinde eşi benzeri görülmemiş başarılar elde etmemiz gerekiyor. Umarım bonusları ödemek zorunda kalacak kadar başarılı oluruz" dedi.

GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI

  • Galatasaray, geçtiğimiz günlerde KAP'a yaptığı açıklamada transferi şöyle duyurmuştu:
"Profesyonel Futbolcumuz Cedric Bakambu'nun transferi konusunda Real Betis Balompié SAD ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Real Betis Balompié SAD, Şirketimize net 5.000.000 Euro garanti ücret ile net 5.050.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir"
Galatasaray'da bomba transfer Spor Trabzonspor Meunier'i resmen duyurdu Spor Millilerin rakibi Macaristan ve Avusturya Spor Dünya devleri Semih Kılıç için sıraya girdi Spor