PSG'de deprem: Mbappe kadro dışı bırakıldı

Fransa Ligue 1'de geride kalan sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve bu sezon teknik direktörlük görevine Luis Enrique'yi getiren Paris Saint Germain'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Adı Real Madrid ile anılan dünya yıldızı Kylian Mbappe, takımın Japonya kampına götürülmedi ve kadro dışı bırakıldı.

Abone ol

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde istediğini bulamayan ancak Fransa Ligue 1'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Paris Saint-Germain'de büyük bir kriz yaşanıyor. Lionel Messi ile yollarını ayıran Fransız devinde Neymar ve Kylian Mbappe'nin geleceği merak ediliyordu. Neymar, takımda kalacağını açıkladı ancak Mbappe için flaş bir gelişme gündeme geldi.

JAPONYA KAMPINA GÖTÜRÜLMEDİ

Adı bir süredir Real Madrid ile anılan Kylian Mbappe'nin La Liga deviyle gelecek sezon için anlaşma sağladığı iddia edildi. 

Bu gelişme üzerine ünlü gazeteci Fabrizio Romano, PSG'nin yıldız futbolcuyu takımın Japonya kampına götürmediğini açıkladı.

İŞTE GERÇEK SEBEBİ

PSG, Fransız golcünün uzun süredir temasta olduğu Real Madrid ile önümüzdeki yaz bonservissiz olarak takıma katılmak için anlaşma yaptığını düşünüyor. Bu yüzden Kylian Mbappe'ye 1 milyar euro değerinde 10 yıllık bir sözleşme teklif edildi. Aksi halde bu yaz satılacağını Mbappe'ye bildirdi. Fransız golcünün karar vermesi için son tarih 31 Temmuz.

Paris ekibi, Kylian Mbappe yeni sözleşme imzalamazsa onu satmaya istekli olduğunu göstermek için Fransız golcüyü kadro dışı bıraktı. Fransız yıldızın cephesi ise Real Madrid ile hiçbir konuda anlaşmadıkları konusunda ısrar ediyor.

Messi başladı Spor Arda Güler'i gören Real Madrid taraftarları adeta çıldırdı! Spor Beşiktaş, Onana'yı KAP'a bildirdi Spor Şenol Güneş'ten rakam oyunları Spor