PREMIER LİG MAÇ CANLI YAYINI: Nottingham Forest Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Premier Ligin 20. haftasında Nottingham Forest, Manchester United'ı ağırlıyor. Ev sahibi takım, ligde 17 puanla 16. sırada yer alıyor. Manchester United ise 31 puanla 7. sırada yer alıyor ve üst sıralara çıkmak için Nottingham deplasmanında galip ayrılmak istiyor. Peki, Nottingham Forest - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

İngiltere Premier Liginde heyecan Nottingham Forest Manchester United maçı ile devam ediyor. 20. haftada zirveden uzaklaşan Manchester United, son maçında galip gelerek biraz nefes aldı. Nottingham Forest, alt sıralardan kurtulmak istiyor. Peki, Nottingham Forest Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte takımlarda son durumlar, muhtemel ilk 11'ler...

NOTTINGHAM FOREST - MANCHESTER UNITED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Premier Ligde Nottingham Forest ile Manchester United, bugün TSİ 22.30'da karşılaşacak. The City Ground'da oynanacak karşılaşma beIN Connect, TOD, Idman TV ve beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

Taiwo Awoniyi ve tecrübeli savunma oyuncusu Felipe hala tedavi odasında bulunurken, Serge Aurier'in durumu ise belirsizliğini koruyor.

Forest ayrıca birikmiş sarı kartları nedeniyle bir maç ceza alan orta saha oyuncusu Ibrahim Sangare'den de yoksun olacak.

Casemiro, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Mason Mount, Victor Lindelof ve Harry Maguire, Man United kadrosundaki önemli sakatların bir kısmını oluşturuyor. Anthony Martial, Sofyan Amrabat ve Luke Shaw ile ilgili hafif form sorunları Ten Hag için daha acil konular.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Nottingham Forest: Matt Turner; Neco Williams, Moussa Niakhate, Murillo, Harry Toffolo; Ryan Yates, Danilo; Anthony Elanga, Morgan Gibbs-White, Callum Hudson-Odoi; Chris Wood.

Manchester United: Andre Onana; Diogo Dalot, Raphael Varane, Jonny Evans, Sergio Reguilon; Kobbie Mainoo, Scott McTominay; Alejandro Garnacho, Bruno Fernandes, Marcus Rashford; Rasmus Hojlund.

Luton Town Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Suudi Arabistan Başkonsolosluğu sokağının adı değişecek Spor Suudi Arabistan'da oynayan Merih Demiral'dan sert çıkış! Spor Suudi Arabistan'dan 'Süper Kupa' açıklaması! Spor