PREMIER LİG MAÇ CANLI YAYINI: Luton Town Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Premier Ligin 19. haftasında Chelsea, Luton Town'a konuk olacak. Ligde Chelsea 25 puanla 10. sırada, Luton Town ise 15 puanla 18. sırada yer alıyor. Peki, Luton Town Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler, canlı yayın bilgisi...

Abone ol

Luton Town, Premier Ligin 19. haftasında Chelsea'yi ağırlıyor. Chelsea, deplasman zaafiyetini yaşamamak, ekim ayından beri ilk defa dış saha galibiyetiyle üst sıraya çıkmak istiyor. Peki, Luton Town Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İŞte maça dair detaylar...

LUTON TOWN CHELSEA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Luton Town ile Chelsea, bugün TSİ 15.30'da karşılaşacak. Kenilworth Road Stadından oynanacak karşılaşma, beIN CONNECT, TOD, Idman TV ve beIN Sports 3 kanalından yayınlanacak.

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

Lockyer'ın yanı sıra Luton uzun süreli sakatlıkları bulunan Dan Potts, Issa Kabore ve Reece Burke'den yoksun olacak. Ancak Edwards'ın kadrosunun geri kalanı formda ve hazır.

Chelsea'de Robert Sanchez, Trevoh Chalobah, Ben Chilwell, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Reece James, Carney Chukwuemeka ve Enzo Fernandez'in sakatlıkları devam ediyor.

Romeo Lavia Çarşamba günü ikinci yarıda yedek olarak oyuna girerek ilk Blues maçına çıktı ancak yine yedek kulübesinde başlaması daha muhtemel.

Daha olumlu bir not olarak, Cole Palmer bir maçlık men cezasından dönüyor.

LUTON TOWN CHELSEA MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER

Luton Town: Thomas Kaminski; Teden Mengi, Gabriel Osho, Amari’i Bell; Alfie Doughty, Ross Barkley, Albert Sambi Lokonga, Ryan Giles; Andros Townsend, Jacob Brown; Elijah Adebayo.

Chelsea: Djordje Petrovic; Malo Gusto, Axel Disasi, Thiago Silva, Levi Colwill; Conor Gallagher, Moises Caicedo; Mykhailo Mudryk, Cole Palmer, Christopher Nkunku; Nicolas Jackson.

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu sokağının adı değişecek Spor Suudi Arabistan'da oynayan Merih Demiral'dan sert çıkış! Spor Suudi Arabistan'dan 'Süper Kupa' açıklaması! Spor SÜPER KUPA MAÇ TARİHİ: Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı ne zaman oynanacak? TFF açıkladı mı? Spor