Pandemide futbolu bıraktı fabrikada çalıştı! Emrecan Bulut Beşiktaş'a geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Somaspor'un genç sol kanat oyuncusu Emrecan Bulut'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Emrecan Bulut, ilginç hayat hikayesiyle gündeme geldi. 20 yaşındaki oyuncu, pandemi döneminde futbolu bıraktı, 90 kiloya kadar çıktı. Yılmadı ve gösterdiği performansla Kartal'ın yolunu tuttu.

Abone ol

TFF 2.Lig ekiplerinden Somaspor forması giyen, gösterdiği başarılı performansla Beşiktaş ve Alanyaspor başta olmak üzere Süper Lig ekiplerinin gözdesi haline gelen 20 yaşındaki sol kanat Emrecan Bulut, Hürriyet'e konuştu.

Pandemi döneminde 2 sene futbola ara verdiğini dile getiren Bulut, şöyle konuştu: Futbolu çok seviyorum. Çocukluğumdan beri sokakta oynuyordum. Bir gün orta okuldaki arkadaşlarımın vesilesiyle bir takımın yaz futbol okuluna gitmiştim. O şekilde futbola başladım.

Emrecan Bulut

Pandemiden önce oynadığım bir takım vardı fakat takımdaki ortamı sevmemiştim. Kampa gidip geri geliyordum. Değişik bir ortam vardı. Yaşım küçük olduğu için ayrıca çekingenlik de vardı. Araya pandemi girmişti. O dönem A takıma çıkmıştım. Pandemide yasaklar oldu ve ligler ertelendi. Pandemi sürecinde futbolu bırakmıştım. Bir nevi futbola küsmüştüm. Bayağı bir kilo alarak 90 kiloya ulaşmıştım.

Yaşımdan dolayı da çalışıp para kazanmam gerekiyordu. 2019-2021 yılları arası benim için boş geçti. Ferdi isminde çok sevdiğim ve beni futbola geri döndüren bir hocam vardı. Aslında ben futbolu bırakmıştım, fabrikada çalışmaya başlamıştım.

Bir gün Ferdi hocam yanıma gelerek, 'Gel, neden böyle bir şey yapıyorsun? Ben bir takımın başına geçiyorum. Benim takıma gel, oyna. Oynadığın zaman neler olacak göreceksin' dedi. Ferdi hocam yeniden oynayayım diye çok ısrar etmişti. Hocamın teklifini kabul ettim.

O zamanlar hem çalışıp hem de futbol oynamaya devam ettim. Karaköyspor’da sezon bitince beni Somaspor'a seçmelere gönderdi. Bana o süreçte epey destek oldular.

Caption

"EMRECAN'IN BEŞİKTAŞ'A TRANSFERİ KONUSUNDA İLERLEME SAĞLADIK"

Öte yandan Emrecan Bulut'a gelen transfer teklifleri hakkında konuşan Somaspor Başkan Mustafa Aydın ise Süper Lig deviyle transferde ilerleme kaydettiklerini açıkladı.

Aydın, "Emrecan'a ciddi ilgisi olan takımlar vardı. Süper Lig'den iki kulüple görüştük ve onlara tekliflerimizi sunduk. Kulübün ve oyuncunun menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Beşiktaş ve Alanyaspor'la görüştük. Emrecan'ın Beşiktaş'a transferi konusunda birtakım ilerlemeler kaydettik. Galatasaray'la görüşme gerçekleştirmedik." dedi.

İlkay Gündoğan Barcelona'da Spor Sivasspor'da Servet Çetin dönemi Spor Suudi Arabistan'ın son yolcusu Koulibaly Spor TFF Harcama Limitleri'ni açıkladı! Spor