Özgüç Türkalp kimdir, kaç yaşında, nereli?

Özgüç Türkalp, spor dünyasında son zamanlardan en çok konuşulan kişilerden biriydi.. Sivasspor - Galatasaray maçında ev sahibi takımın attığı golün iptali uzun süre konuşuldu. Özgüç Türkalp, bugün yaptığı açıklama ile hakemliği bıraktığını açıkladı. Peki, Özgüç Türkalp kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Abone ol

Özgüç Türkalp, Sivasspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olarak görev yapıyordu. Maçta Sivasspor'un attığı golün iptali sonrasında VAR kayıtları açıklanmış ve TFF, Özgüç Türkalp'a sezonu sonuna kadar maç verilmeyeceğini açıklamıştı. Özgüç Türkalp, verdiği hakemliği bırakma kararını yazılı açıklama ile bildirdi.

ÖZGÜÇ TÜRKALP HAKEMLİĞİ NEDEN BIRAKTI?

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Sivasspor- Galatasaray maçında VAR hakemi olarak bulunan Özgüç Türkalp'in hatalı tespit yaptığını ve önümüzdeki maçlarda görev almayacağını duyurdu.

ÖZGÜÇ TÜRKALP KİMDİR?

Özgüç Türkalp, 15 Şubat 1974 tarihinde doğdu. Aslen Ankaralı olan hakemin babası ünlü spor yazarı Erol Yaşar Türkalp'tir. 48 yaşında olan Türkalp, Video Yardımcı Hakemi (VAR) ve Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak görev yapıyordu.

Türkalp, hakemliğinin yanında aynı zamanda emlak brokerliği yapıyor. Ünlü hakem, 10 Ekim 2010 tarihinden Aslı Türkalp ile evlendi.

Olay hakem Özgüç Türkalp'ten emeklilik kararı Spor Derbinin biletleri satışa çıktı Spor Galatasaray taraftarı derbiye alınmayacak Spor Ozan Tufan kimdir, kaç yaşında, nereli? Spor