Olimpiacos - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, Olimpiacos ile Final Four bileti için son kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko, 4. maçı kazanarak EuroLeague play off turunda durumu 2-2'ye getirdi. Son maçta kazanan takım Final Four'a yükselecek. Peki, Olimpiacos - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Beko, altıncı kez Final Four'a yükselmek için Olimpiacos'a konuk oluyor. Sarı lacivertliler, son maçta 73-69 mağlup etti ve durumu 2-2'ye getirdi. 3 galibiyeti olanın Final Four'a yükseleceği kritik maç heyecanla bekleniyor. Basketbolseverler, maç saatler kala Olimpiacos - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda araştırmaya başladı. İşte detaylar...

OLIMPIACOS - FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu Play-off turu beşinci ve son maçında Olympiacos’a konuk oluyor. 9 Mayıs Salı günü (bu akşam) 21.30’da Barış ve Dostluk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Juan Carlos Garcia (İspanya), Tomislav Hordov (Hırvatistan), Milan Nedovic (Slovenya) hakem üçlüsü yönetecek.

PLAY OFF TURU MAÇLARI

Eşleşmedeki ilk maçta Olympiakos 79-68 galip gelirken, ikinci müsabakayı Fenerbahçe Beko, 82-78 kazandı.

Serinin Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan iki maçında da takımlar birer galibiyet elde etti.

Konuk Yunanistan temsilcisi, İstanbul'daki ilk karşılaşmadan 72-71 galip ayrılırken, serinin dördüncü maçında ev sahibi olma avantajını iyi kullanan sarı-lacivertliler, rakibini 73-69 mağlup etti ve durumu 2-2'ye getirdi.

REKABETTE EŞİTLİK VAR!

Fenerbahçe ile Olympiakos, yarın Avrupa Ligi'nde 31. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önceki 30 mücadelenin 15'ini Fenerbahçe, 15'ini de Olympiakos kazandı.

FİNAL FOUR TURU NE ZAMAN?

Fenerbahçe, yarın serinin son maçını kazanması durumunda, 19-21 Mayıs tarihlerinde Litvanya'nın Kaunas kentinde düzenlenecek THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali için bileti alacak ve rakipleriyle Zalgiris Arena'da şampiyonluk mücadelesi verecek.

Seyirciyle tartışan Jokic'e para cezası Spor Sacha Boey İstanbulspor maçında cezalı Spor Lionel Messi ödüle doymuyor Spor Lakers'tan Batı finaline dev adım Spor