Okan Buruk'tan dünya yıldızına 'Come to Galatasaray' çağrısı!

Galatasaray'ı ilk yılında şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk, yeni sezonun şifrelerini vermeye başladı. Katıldığı bir programda transfer çalışmalarına dair konuşan Buruk, sarı-kırmızılı takımın gündemindeki yıldıza, 'Come to Galatasaray' diyerek çağrı yaptı.

Abone ol

Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için çalışamlara başladı. Kadrosununu dünya yıldızlarıyla güçlendirmek isteyen Aslan'ın hedefindeki isimlerden biri Youri Tielemans.



Premier Lig'den küme düşen Leicester City ile kontratı sona eren Belçikalı yıldızı isteyen takımlardan biri de Galatasaray.

Başta İngiltere olmak üzere birçok kulüpten teklif alan deneyimli orta saha için sarı-kırmızılılar da girişimi var. Teknik direktörü Okan Buruk da bu transferi doğruladı.

'COME TO GALATASARAY' ÇAĞRISI

Tivibu Spor'a konuşan Buruk, Tielemans'ın sorulması üzerine, "Tielemans'a 'Come to Galatasaray' şeyine başlayalım" diyerek taraftara mesajı verdi.



Şampiyon hoca, şu ifadeleri kullandı: Tabii ki önemli oyuncular. Tielemans gibi serbest kalmış bir oyuncunun ilk tercihi İngiltere'de kalmak oluyor ama bilemiyorsunuz bazen.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon 37 maçta Leicester City forması giydi. Tielemans, 4 gol atarken 2 de asist yaptı.



Kulübüyle sözleşmesi biten Belçikalı yıldız, serbest oyuncu statüsünde.

Gol kralı Fenerbahçe'den ayrılıyor! Son maçı... Spor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendikspor'a tebrik Spor Son bilet Pendikspor'un! Spor Süper Lig'de sezonun yayın gelirleri açıklandı Spor