Nordsjaelland maçı sonrası İsmail Kartal'ın basın toplantısı 38 saniye sürdü! Danimarka'da gündem oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Konferans Ligi'nde 6-1 yenildikleri Nordsjaelland maçı düzenlediği basın toplantısı Danimarka basınında gündem oldu. Sadece 38 saniye süren toplantıda Kartal'ın soru almaması da gazetecileri şaşırttı.

Abone ol
  • UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu beşinci maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland'a deplasmanda 6-1 mağlup olan Fenerbahçe, tarihindeki en ağır yenilgilerinden birini aldı.

  • Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, basın toplantısında sadece 38 saniye kaldı.

  • Çok kısa konuşan ve soru almayan Kartal'ın bu tutumu Danimarka basınında gündem oldu.

  • Ekstra Bladet Gazetesi, "Tuhaf basın toplantısı" başlığıyla verdiği haberde, "İsmail Kartal odaya girdi, mikrofonun başına oturdu ve bir dakikadan az bir süre sonra tekrar kapıdan çıktı. Tek bir soru almadan" ifadelerini kullandı.

  • Kartal'ın hızla basın odasından çıktığı sırada, tercümanın 62 yaşındaki teknik direktörün sözlerini Danimarkalı gazetecilere tercüme etmeye devam ettiği belirtildi.

  • İsmail Kartal basın toplantısında yaptığı açıklamada, maçla ilgili konuşacak çok fazla şey olmadığını vurgulayarak, "Çok üzgünüz, bütün taraftarlardan özür diliyoruz. Ama taraftarlarımız şunu unutmasın, evimizdeki Spartak Trnava maçında Fenerbahçe kendisine yakışanı yapacak ve gruptan çıkacak.

  • Çok fazla söylenecek bir şey yok. Mağlup olduk. Bize yakışmadı, bütün taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dileriz." ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ta idari ve mali genel kurul yapılacak Spor Hawks Trae Young'ın 45 sayısıyla kazandı Spor Terim Fonu denilerek mi kandırıldı? Semih Kaya ilk kez konuştu Spor "Fenerbahçe'nin utanç gecesi" Spor