Napoli Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Napoli ile Milan, UEFA Şampiyonlar Liginde yarı final turu için karşı karşıya geliyor. İki İtalyan ekibin arasında oynanan ilk maçı Milan 1-0 kazanmıştı. Peki, Napoli Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgisi ve detaylar...

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi rövanşında Napoli, Milan'ı ağırlıyor. İlk maçta 1-0 galip gelen Milan, Napoli karşısında yarı final için daha avantajlı olarak sahaya çıkacak. Maça saatler kala Napoli Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda araştırılıyor.

NAPOLI - MILAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Napoli - Milan maçı 18 Nisan Salı günü oynanacak. Maçın başlama saati TSİ 22:00. Napoli Milan maçı TV 8,5'ta canlı ve şifresiz yayınlanacak.

HANGİ TAKIM NASIL TUR ATLAR?

İlk maçta 1-0 galip gelen Milan, her türlü beraberlikte turu geçen takım olacak. Kırmızı siyahlı takımın galip geldiği skorlarda da Milan yarı finale kalan takım olacak. 

Napoli'nin yarı finale kalması için 2-0, 3-1 gibi iki farklı skorla galip gelmesi gerekiyor. 

RÖVANŞTA FORMA GİYEMEYECEKLER!

Napoli'de kritik maçta üç oyuncu yer alamayacak. Anguissa (Kırmızı kart), Kim Min-Jae (Sarı kart), Simeone (Uyluk sakatlığı) bulunuyor.

NAPOLİ-MİLAN MUHTEMEL 11'LER

Napoli: Meret, Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Rui, Ndombele, Lobotka, Zielinski, Lozano, Kvaratskhelia, Osimhen

Milan: Maignan, Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez, Krunic, Tonali, Diaz, Bennacer, Leao, Giroud

Liverpool'dan 6 gollü galibiyet Spor Chelsea - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Fenerbahçe'nin radarında Premier Lig'in yıldızı var Spor Trabzon'un yeni hocası imzaya geldi! Spor