Napoli depremzedeler için yardım edecek! Eljif Elmas açıkladı

Napoli forması giyen Eljif Elmas, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yardıma ihtiyacı olan insanlar için harekete geçti. Elmas, hem bireysel olarak hem de Napoli kulübünün bağış planı olduğunu açıkladı.

Abone ol

İtalyan takımlarından Napoli forması giyen Eljif Elmas, Türkiye'de yaşanan deprem için farkındalık yaratmaya devam ediyor.

23 yaşındaki futbolcu imzalı formasını satılıp gelirin depremzedelere bağışlanması için kampanyaya katıldı. Türk asıllı Makedon oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile yardımların devam edeceğini söyledi.

"Ülkem için çok üzgünüm" diyen Elmas, "Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yapılan yardımların dışında Napoli takımı olarak da bir gelir planlıyoruz. İnşallah en kısa zamanda Türkiye'ye bağış olarak göndereceğiz. Yardımlarınızı bekliyoruz..." dedi.

GOL SEVİNCİNDE TÜRKİYE'Yİ UNUTMADI
İtalya'da Serie A'nın 22. haftasında lider Napoli, Cremonese'yi 3-0 yendi.

Napoli'nin son golünü atan Eljif Elmas Türkiye'yi unutmadı. Elmas attığı golün ardından Türkiye'yi desteklemek amaçlı ay yıldız işareti yaptı.

Merih'in kampanyası 9 milyon TL'ye ulaştı Spor Yeni Malatyaspor'dan 2 futbolcuya tepki! "Unutmayacağız..." Spor "G.Saray'ı müthiş seviyorum" diyen Bensu'ya söz! Spor Bucks'tan üst üste 11. galibiyet Spor