Muslera'nın yerine Uğurcan Çakır! Galatasaray'dan yılın bombası

Süper Lig'de ezeli rakiplerinin önünde şampiyon olan Galatasaray, şimdiden yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı takım, Muslera'nın yerine Trabzonspor'un milli file bekçisi Uğurcan Çakır'ı alacak. İki takım arasındaki pazarlıklarda son aşamaya gelindi.

Abone ol

Süper Lig'de müthiş bir sezon geçiren Galatasaray, 23. kez mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz hafta Ankaragücü'nü yenerek şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılı takım, dün oynanan derbide Fenerbahçe'yi adeta sahadan sildi.



3-0'lık derbi galibiyetinin ardından şampiyonluğu taraftarıyla doyasıya kutlanan Cimbom, şimdiden yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı.

Aslan'ın öncelikleri arasında kaleci var. 12 yılda 6 kez şampiyonluk yaşayan ve artık kariyerinin son dönemini yaşayan Muslera'nın yerine kaleci arayışında olan sarı-kırmızılılar, Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ı gündemine almıştı.



Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki sıkı pazarlıklarda son dönemece gelindi. Sarı-kırmızılı ekibin teklifi; 8 milyon euro artı Şampiyonlar Ligi bonusu. Bordo-mavili ekip ise bonservis bedelinin yanı sıra takasta oyuncu da istiyor.

BJELICA TRANSFER SİNYALİNİ VERDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, düzenlediği basın toplantısında Uğurcan Çakır'ın takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.



Deneyimli teknik adam, "Kalecilerimiz iyi ama Uğurcan Çakır'ın durumuna göre hareket edeceğiz. Uğurcan'ın belki çok büyük bir transferi veya teklif halinde değerlendirme yapacağız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de flaş Jesus iddiası! Kupa finali öncesi... Spor Süper Ligde kim ikinci olacak? Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı? Spor Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakü'de madalya kazanan sporcuları tebrik etti Spor Icardi ve Simge Sağın'dan yılın düeti! Aşkın olayım Spor