Mourinho'nun yaşamı İngiliz'leri şaşırttı: Lüks otel hayatı gündem oldu!

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, İstanbul'da ev konaklamasını reddederek, geceliği 44 bin 552 TL olan Boğaz kıyısındaki Four Seasons Otel'de yaşamını sürdürüyor. Mourinho'nun bu seçimi, İngiliz basını ve taraftarlar arasında tartışma yarattı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho’nun Türkiye’deki yaşam tarzı İngiliz basınında dikkat çekti.

GECELİĞİ 44 BİN 552 TL

Daily Mail’in haberine göre, Manchester United ve Chelsea gibi dev kulüplerde teknik direktörlük yapmış olan Mourinho, İstanbul’da bir evde konaklamak yerine, Boğaz kıyısında yer alan ve geceliği 44 bin 552 TL olan Four Seasons Hotel’de kalmayı tercih ediyor.

MOURINHO BEŞİKTAŞ SOKAKLARINDA

Haberin devamında İngiliz medyası Mourinho'nun hayatından, "Fenerbahçe onun için şehrin en iyi evini kiralamaya hazırdı ancak Mourinho, daha pratik bir yaşam olduğu için otel hayatını seçti. Bazen, otelden birkaç yüz metre ötedeki Beşiktaş'ın kalabalık sokaklarına, favori dönercisine gidiyor. Oradaki personel Mourinho'nun tek başına yemek yerken çekilmiş fotoğraflarını gösteriyor ve Mourinho'nun kendilerinden fotoğrafları paylaşmamalarını istediğini söylüyor.'' ifadeleriyle bahsetti

"HER AKŞAM AYNI SİPARİŞİ VERİYOR"

İki yıllık bir sözleşme karşılığında Fenerbahçe’den sezon başına 10 milyon İngiliz sterlini (yaklaşık 445 milyon TL) kazanan Mourinho, oteldeki günlük rutinini de keyifle sürdürüyor. Marka eşofman takımıyla otelin yemekhanesinde ya da bahçesinde vakit geçiren Mourinho’nun, yemek tercihinin ise aynı olduğu belirtiliyor. Otel personelinin açıklamasına göre, Mourinho her akşam tavuk çorbası, margarita pizza, dondurma ve maden suyu siparişi veriyor.

Otelde düzenli olarak yüzme keyfi yapan ve kahvaltı sonrası havuzda vakit geçiren Mourinho, ardından şoförü eşliğinde Fenerbahçe’nin Can Bartu Tesisleri'ne gidiyor.

Real Madrid'den olağanüstü geri dönüş Spor Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe analizi Spor İngilizler Ferdi'ye hayran kaldı Spor Derbi öncesi Galatasaray'a kötü haber! Spor