Şampiyonlar Ligi Milan Tottenham maçı şifresiz kanalda mı?

AC Milan ile Tottenham Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşı karşıya geliyor. Avrupa'nın iki önemli ekibi kozlarını paylaşacak ve rövanş için avantajlı skoru elde etmeye çalışacak. Peki, Milan Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Final maçının İstanbul'da yapılacağı Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu başlıyor. Günün maçlarından birinde Milan, Tottenham'ı konuk ediyor. Mart'ta yapılacak rövanş maçı öncesinde iki takım da avantajlı skoru yakalamaya çalışacak. Sporseverler, maç öncesinde Milan - Tottenham maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Şifresiz kanalda mı olacak merak ediyor.

MİLAN - TOTTENHAM MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Milan, Tottenham'ı konuk ediyor. Maç TSİ 23.00'da başlayacak. Stadio Giuseppe Meazza'da oynanacak maçı İsviçreli hakem Sandro Schärer yönetecek. Maç Exxen Sports'tan canlı yayınlanacak.

TAKIMLARIN SON DURUMLARI

Milan'da Bennacer I. (Kas sakatlığı), Dest S. (Kas sakatlığı), Florenzi A. (Kas sakatlığı), Ibrahimovic Z. (Aktif değil), Maignan M. (Baldır sakatlığı) nedeniyle bu maçta yer alamayacak.

Tottenham'da ise Bentancur R. (Diz sakatlığı), Bissouma Y. (Bilek sakatlığı), Hojbjerg P. (Sarı kart), Lloris H. (Diz sakatlığı) ve
Sessegnon R. (Uyluk sakatlığı) nedeniyle forma giyemeyecek.

MİLAN TOTTENHAM MAÇINI YAYINLAYAN KANALLAR

Kaptan Cemal Kütahya ile oğlu hayatını kaybetti Spor Tottenham'a Bentancur'dan kötü haber Spor KKTC kafilesinden 35 voleybolcu yaşamını yitirdi Spor Buffon da Merih'in kampanyasına katıldı Spor