Mert Hakan Yandaş meğerse vergi rekortmeniymiş

Fenerbahçe'nin kaptanı Mert Hakan Yandaş ilgili şaşırtan bir gerçek gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusunun Bursa'da taşımacılık alanında faaliyet gösteren bir şirketi olduğu ve 2023'te en fazla vergi verenler listesinde 29. sırada yer aldığı ortaya çıktı.

Abone ol
  • Trendyol Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin kaptanlarından olan orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ın futbolculuğunun yanında başka bir işinin daha olduğu öğrenildi.

TAŞIMACILIK ŞİRKETİ VARMIŞ

  • Bursalı olan ve memleketiyle bağlarını koparmayan 30 yaşındaki Mert Hakan'ın şehirde tarifeli kara yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren bir şirketinin bulunduğu ortaya çıktı.

VERGİ REKORTMENLERİ SIRASINDA 29. SIRADA

  • Bursa'nın en fazla vergi verenler listesinde adı geçen tecrübeli futbolcu, 9 milyon 214 bin lirayla 2023 listesinin 29. sırasında kendisine yer buldu.

FUTBOLCULUK KARİYERİ

  • Bursa Osmangazi doğumlu olan Mert Hakan Yandaş, profesyonel futbolculuk kariyerine 2013 yılında Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa'da adım attı ve daha sonra Altınordu, Tire 1922, Menemen Belediye, Sivasspor formalarını giydi.
  • 2020 yılında Fenerbahçe'ye Sivasspor'dan transfer olan Mert Hakan, kaptanlığa kadar yükseldiği sarı lacivertli forma altında 130 maça çıktı.
  • Bu karşılaşmalarda 10 gol, 22 asistlik performans sergileyen 30 yaşındaki futbolcunun takımıyla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Başakşehir, mağlubiyetle başladı Spor Van Bronckhorst'tan fikstür açıklaması Spor Fatih Terim'e sürpriz talip! Spor Hakem Cihan Aydın'ın FIFA kokartı elinden alındı Spor