Merih Demiral'ın satışa çıkardığı formalar 5 milyon TL'ye satıldı! Ronaldo, Bonucci ve Dybala...

Milli yıldızımız Merih Demiral, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen insanlara yardımcı olmak amacıyla gelirleri Ahbap Platformu'na bağışlanmak amacıyla Ronaldo, Bonucci ve Dybala'nın formalarını açık artırmayla satışa çıkarmıştı. Demiral, 3 formanın toplamda 5 milyon Türk Lirası'na satıldığını açıkladı.

Abone ol

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremler ülkemizi yasa boğdu. 10 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra yardım kampanyaları da başladı.

Depremzedelerin yaralarını sarmak için ülke olarak herkes elinden geleni yaparken, spor camiası da 4 koldan çalışıyor.

O isimlerden biri de milli futbolcumuz Merih Demiral. İtalya'da Atalanta forması giyen deneyimli futbolcu, Cristiano Ronaldo, Bonucci ve Dybala'nın formalarını açık artırmada satışa çıkarmıştı.

Yıldız isimlerle konuştuğunu ve imzalı formalarını satışa çıkardığını ifade eden Demiral, gelirin ise Ahbap Platformu'na bağışlanacağını duyurmuştu.

Merih Demiral, 3 formanın toplamda 5 milyon TL'ye satıldığını ve gelirin Ahbap'a bağışlandığını açıkladı.
Öte yandan Merih'in başlattığı kampanya kapsamında Morata ve Griezmann formalarının açık artırması devam ediyor.

Yılmaz Vural'dan TFF'ye çağrı! Yeni Malatyaspor... Spor Alperen'in double double'ı yetmedi! Kings kazanmayı bildi Spor Russell Westbrook Utah Jazz'a transfer oldu Spor F.Bahçe istiyordu Beşiktaş aldı Spor