Mehmet Baykan'dan Türkiye'nin EURO 2032 adaylık başvurusuna yönelik değerlendirmeler

Usta gazeteci Fatih Doğan, Haberet Youtube kanalında bu hafta Eski Spor Genel Müdürü ve AK Parti Milletvekili Mehmet Baykan'ı konuk etti. Fatih Doğan ile Baykan, Türk futbolundaki son gelişmeleri ve Türkiye-İtalya EURO 2032 ortak adaylık başvurusunu değerlendirdi.

Abone ol

Gazeteci Fatih Doğan, Haberet Youtube kanalında Eski Spor Genel Müdürü ve AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan'ı ağırladı.

Yaklaşık 12 yıl Spor Genel Müdürü olarak görev yapan ve Türk futbolunu en yakından bilen isimlerden biri olan Baykan, Fatih Doğan'la birlikte Türk sporundaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Türkiye'nin olimpiyat yolculuğuna değinen Baykan, "2016 Olimpiyat Oyunları'na giderken 8 ila 10 arasında madalya almayı hedefledik. 8 madalya aldık. Uluslararası derecelendirme kuruluşları vardır, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda bizim 25 madalya alacağımızı öngördüler. Biz 13 madalya aldık, 12 madalya maçına çıktık. Pandemi de etkiledi bu süreci, pandemi olmasa 15-18 civarında madalya alabilirdik." dedi.

Birbirinden önemli konulara değinen Doğan ile Baykan, Türkiye ile İtalya'nın EURO 2032'ye ortak adaylık başvurusunu da yorumladı.

Osijek - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Beşiktaş Neftçi Bakü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Rashica transferinin perde arkası! "G.Saray'ı çok bekledim..." Spor G.Saray ile Beşiktaş'ın Ramos savaşı! Spor