Manisa FK'de Armin Hodzic'in Başarıya Olan İnancı

Armin Hodzic, Manisa FK'ye katıldığında büyük başarılar elde edeceklerine inandığını söyledi.

Abone ol

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, Atakaş Hatayspor'dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Armin Hodzic ile yeni bir sayfa açtı.

Heyecan Dolu İmza Töreni

24 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu, Armin Hodzic, kendisi için düzenlenen imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Hodzic, "Burada olduğum için çok mutluyum ve heyecanlıyım. Beni böyle karşılayan bir ailenin parçası olmaktan gurur duyuyorum," ifadelerini kullandı.

Büyük Hedefler

Hodzic, takım arkadaşlarıyla birlikte büyük başarılar yakalayacaklarına inandığını vurgulayarak, "Çok çalışıp takımıma en üst düzeyde katkı sağlamak istiyorum. Burada arkadaşlarımla büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum," dedi.

Kariyerine Hızla Devam Ediyor

İspanya'da Alcorcon, Portekiz'de Estoril ve Bosna Hersek'te Zeljeznicar gibi takımlarda forma giyen Hodzic, kariyerine Atakaş Hatayspor'da devam ettikten sonra Manisa FK'ye transfer oldu. Gelecek hedefleri ve başarıları için sabırsızlandığını belirtti.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'nin Atakaş Hatayspor'dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Armin Hodzic için imza töreni düzenlendi.

Trabzonspor'un efsanevi başkanı vefat etti Spor Şampiyonlar Ligi bugün başlıyor Spor Icardi ne zaman dönecek? Spor Trabzonspor'un efsane başkanı hayatını kaybetti Spor