Manchester United - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Manchester United, İngiltere Premier Ligi ilk haftasında Wolverhampton'ı konuk ediyor. Ligi yakından takip edenler, Manchester United - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyorlar. İşte Manchester United - Wolverhampton maçını yayınlayan kanallar, muhtemel ilk 11'ler...

Abone ol

İngiltere Premier Liginde 2023-2024 sezonu başladı. İlk haftasında Manchester United'in konuğu Wolverhampton. Old Trafford'ta oynanacak karşılaşma öncesinde başlama saati, canlı yayın kanalı araştırılıyor. Peki, Manchester United - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

MANCHESTER UNİTED - WOLVERHAMPTON MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Manchester United - Wolverhampton maçı 13 Ağustos Pazar günü saat 22:00'de beIN Sports 3'te canlı yayınlanacak. Karşılaşma Idman TV, beIN Sports 3 Turkey, beIN CONNECT Turkey, TOD kanallarından takip edilebilecek.

MANCHESTER UNITED - WOLVERHAMPTON REKABETİ

Her iki kulüp de bir önceki sezonda yeni teknik direktörlerin kendi felsefelerini getirmesiyle büyük bir değişim geçirdi ve Erik ten Hag Ajax'tan ayrılarak Kırmızı Şeytanları 75 puanla 2017/18 Premier Lig sezonundan bu yana en yüksek puan toplamına ulaştırdı.

Buna karşın, yavaş bir başlangıç yapan Bruno Lage'nin yerine geçen yıl Kasım ayında Julen Lopetegui geldi ve Wolves'u zor durumdan kurtarıp 13. sıraya taşıdı.

Ancak Lopetegui'nin geçen hafta görevden ayrılmasının ardından Wolves, AFC Bournemouth'u etkileyici bir şekilde Premier Lig'e taşıyan Gary O'Neil'e yöneldi.

SON BEŞ KARŞILAŞMA

13 Mayıs 2023: Man Utd 2-0 Wolves
31 Aralık 2022: Wolves 0-1 Man Utd
3 Ocak 2022: Man Utd 0-1 Wolves
29 Ağustos 2021: Wolves 0-1 Man Utd
23 Mayıs 2021: Wolves 1-2 Man Utd

MANCHESTER UNITED - WOLVERHAMPTON MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Manchester United: Onana; Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Mount; Rashford

Wolverhampton: Sa; Semedo, Kilman, Dawson, Ait-Nouri; Nunes, Lemina, Gomes; Sarabia, Cunha, Podence

Courtois'nın yerine Kepa Spor Arda Güler ameliyat oldu Spor Neymar Al-Hilal'le anlaştı! İşte alacağı maaş... Spor Beşiktaş Chamberlain'i KAP'a bildirdi! Spor