Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland'dan 24 milyon dolar'lık imza

Manchester City'nin yıldız golcüsü Haaland, dev bir sponsorluk anlaşmasına imza atmaya hazırlanıyor. Norveçli forvetin bir Amerikan spor şirketi ile 24 milyon dolar'lık sponsorluk anlaşması yapacağı ifade ediliyor.

Abone ol

Manchester City'nin sezon başında 60 milyon euro'luk serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna kattığı Haaland, Premier Lig'de gösterdiği üst düzey performans ile dikkat çekiyor.

Norveçli yıldız forvet, Manchester ekibiyle 33 maçta 33 gol atarken 4 de asist yapma başarısı gösterdi. Haaland, attığı gollerle bonus ve ekstra maddeler sayesinde kazancını katlamaya devam ediyor. 

Premier Lig temsilcisinin Norveçli golcüye yıllık 30 milyon euro maaş ödediği ifade edilirken haftalık kazancının ise 1 milyon euru'yo geçtiği söyleniyor.

İngiliz basınından The Athletic'in haberine göre; 22 yaşındaki genç yıldız, yeni sponsorluk anlaşması ile servetine servet katacak. Amerikan spor şirketi ile sponsorluk anlaşması Ocak 2023'te sonlanan Haaland, sözleşmeyi çok daha yüksek rakamda yenileme hazırlanıyor.

Haberde, spor giyim markasının Norveçli yıldız ile 24 milyon dolar karşılığında anlaştığı belirtildi. İmzaların atılmasının ardından Erling Haaland'ın yıllık gelirinin 50 milyon seviyesini aşması bekleniyor. 

Silva'dan Chelsea'ye kötü haber Spor Boston'un liderliğini Knicks bitirdi Spor Zidane sözleri tepki çekmişti! Le Graet istifa etti Spor F.Bahçe taraftarı Kayseri deplasmanına alınmayacak Spor