Manchester City-Real Madrid maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak?

Manchester City-Real Madrid maçı ile Şampiyonlar Liginde ikinci finalist belli olacak. İlk maç 1-1 berabere bitmişti. Usta ayaklar, İstanbul'da oynanacak final maçında Inter'in rakibi olmak için mücadele edecek. Peki, Manchester City-Real Madrid ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak?

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Liginde finalin adı belli oluyor. Bu akşam oynanacak Manchester City-Real Madrid maçı ile Inter'in finaldeki rakibi ortaya çıkacak. İspanya'daki ilk maç 1-1 bitmişti. İki takım da İstanbul'un ev sahipliğinde 10 Haziran'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde mücadele etmek için kozlarını paylaşacak. Peki, Manchester City-Real Madrid ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak?

MANCHESTER CİTY-REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu akşam Etihad Stadında oynanacak Manchester City-Real Madrid maçı saat 22.00'de başlayacak. Szymon Marciniak'ın yöneteceği Manchester City-Real Madrid maçı TV8'den naklen yayınlanacak.

ONUNCU RANDEVUDA FİNALE KİM ÇIKACAK?

İki takım Avrupa'da 10. kez karşılaşacak. Oynanan 9 maçta iki takım da üçer kez galibiyet aldı. Manchester City bu maçlar 13 gol atarken Real Madrid 14 golle karşılık verdi.

MANCHESTER CİTY-REAL MADRİD MUHTEMEL 11'LER

Manchester City: Ederson, Walker, Ruben Dias, Akanji, Stones, Rodri, Bernardo Silva, De Bruyne, İlkay, Grealish, Haaland

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Alaba, Modric, Kroos, Camavinga, Valverde, Vinicius, Benzema

İtalya derbisinde kazanan Inter, İstanbul biletini aldı! Spor G.Saray adım adım şampiyonluğa Spor Eskişehirspor 58 yıl sonra amatör lige düştü Spor İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Spor