Manchester City Inter maçı ne zaman, saat kaçta?

Manchester City Inter maçı heyecanla bekleniyor. UEFA Şampiyonlar Liginde rakiplerini eleyerek finale yükselen iki takım, İstanbul'da kupa için karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak Manchester City Inter Şampiyonlar Ligi finali tarihi, saati merak ediliyor. Peki, Manchester City Inter maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Inter karşılaşacak. Inter, Inzaghi yönetiminde kupayı bir kez daha müzesine götürmek istiyor. Manchester City ise Şampiyonlar Ligini ilk kez kazanmanın peşinde. Peki, Manchester City Inter Şampiyonlar Ligi final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

MANCHESTER CITY INTER MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi finali Manchester City Inter maçı, 10 Haziran Cumartesi günü oynanacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak karşılaşma TSİ 22.00'da başlayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin TV8'den şifresiz olarak yayınlanması bekleniyor.

INTER 4. KEZ KUPAYI KALDIRABİLECEK Mİ?

Inter, Şampiyonlar Ligi kupasını 1964, 1965 ve 2010 yılında üç kez kazandı. Son olarak Jose Morinho yönetiminde Şampiyonlar Ligini kazanan Inter, Inzaghi ile ilk İtalyan koç olma yolunda.

Simone Inzaghi, 2021'de Antonio Conte'den görevi devraldı. Ve ilk yılında yerel Süper Kupa ve İtalya Kupası'nı kazandı.

GUARDIOLA, MANCHESTER CITY'E DE ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANDIRABİLECEK Mİ?

Pep Guardiola, dünya futbolunda en çok kupa kazanan teknik direktörlerden. 52 yaşındaki tecrübeli hoca, Barcelona ile Şampiyonlar Ligi kupasını 2 kez kazandı. Premier Ligi 5 kez şampiyon olarak tamamlayan Guardiola ile Manchester City, Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak için mücadele verecek.

"Bu lig mantık dışı hukuk dışı" Spor Çaykur Rizespor Süper Lig'e yükseldi! İşte TFF 1. Lig'de play-off tablosu | Altınordu 2. Lig'e düştü Spor Fenerbahçe'nin kalecisi İrfancan Eğribayat'tan dikkat çeken performans! Spor Arsenal kaybetti Manchester City Premier Lig şampiyonu oldu Spor